Vedení má smyslene predstavy na fungování podniku, který bohužel už pár let nefunguje.a to samé chce bohužel i po zamestnancich. Benefity tu žádné nejsou tedy až na dotovaný oběd. Kolegové si hrajou každý na svém hřišti. Takže je nejvyšší čas odejít.
Nejvíce si cením toho, že v roce 2009, kdy jsem byla bez práce a bylo mně 51 let, byla jsem přijata do zaměstnání, i když ředitel firmy byl tehdy velmi mladý.
Problém je částečně u zaměstnavatele a částečně v lidech, kteří ve firmě pracují.
K tomuto tématu mohu říci jen tolik , a to velice obecně- to dobré na práci nachází pracovník jen tehdy má-li chuť a snahu pracovat a hlavně má štěstí na kolegy a vedoucí, kteří jsou sami natolik fundovaní aby mohli skutečně ne jako nadřízení ale jako vedoucí pracovníci své podřízené učit a vést. bližší hodnocení oddělení firmy nemohu provést , nebylo by vzhledem k časovému odstupu objektivní, mohu pouze konstatovat, že jsou ještě ve firmě lidé kteří jsou na svém místě a s kterými bych byl ochoten pracovat. Ale čas letí.
cca vše , jde o čas v kterém se ztrácí zkušenosti , které neměly ročníky pracovníků které v poslední době odešly do důchodu KOMU KONTINUELNĚ PŘEDAT. V KRÁLOVOPOLSKÉ JSEM S KRÁTKÝMI PŘERUŠENÍMI ze zdravotních důvodů PRACOVAL NA RŮZNÝCH PRACOVIŠTÍCH V LETECH 1969 až 2013 , a příležitostně svá pracoviště při příležitosti zajišťování prací pro firmy s obdobným charakterem výroby navštěvuji.
NEVÍM ZDA JE TO V DNEŠNÍ DOBĚ AKTUELNÍ, S OHLEDEM NA TO , JAK SE ZMĚNILO PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ VEDENÍ , DLE VYJÁDŘENÍ STÁVAJÍCÍCH ZAMĚSTNANCŮ SE NĚKTEŘÍ VEDOUCÍ S PROBLEMATIKOU VÝROBY TEPRVE SEZNAMUJÍ. Z TOHO DŮVODU NEMOHU HODNOTIT SOUČASNOU SITUACI PODNIKU-
Zaujala / nezaujala vás firma KRÁLOVOPOLSKÁ, a.s.?
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?