Jediné co je na Climaxu je dobré je úzká skupina spolupracovníků
Žádné benefity.Zaměstnavatel se po odchodu zachoval velmi sprostě a nekorektně.V převážné části kolektivu spory mezi pracovníky a s tím spojené podrazy.Firemní stravování zdraví nebezpečno.Doporučuji se téhle firmě vyhnout.
Climax je společnost s vizí. Má představu o tom, kam se chce posunout a jde si za tím. To ve mně vzbuzuje důvěru. Lidé jsou povětšinou moc fajn a táhnou za jeden provaz.
Stejně, jako u jiného zaměstnavatele se najdou oblasti, které by mohly být lepší, ale musím říct, že jsem tedy opravdu spokojená a měnit nechci.
Rosteme a to vyžaduje více práce, než ve společnosti, která stagnuje. Občas je množství práce až zoufalé, ale jsem raději za toto, než aby se firmě nedařilo.
Možnost práce při studiu
Já sama jsem studentem a s prací v Climaxu se to dá bez problémů skloubit.
Netradiční benefity
Kromě tradičních benefitů máme například možnost jít na masáž v pracovní době z půlky hrazenou Climaxem do jedné z maséren, které jsou přímo v Climaxu.
Velké plus je, že zaměstnavatel dává šanci lidem bez praxe.
Dobré a levné obědy přímo ve firmě.
Kvalitní technické vybavení.
Množství vedoucích pracovníků, kteří nemají k této práci vlohy.
Rozdělení práce.
Mzda a nedostatečné benefity.
Neschopnost přizpůsobování se době a změně situace.
U této firmy máme ještě 9 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?