Výroční konference Aricoma
Prostory recepce ostravské pobočky
Prostory recepce ostravské pobočky
Aricoma image+9

Aricoma

Zavádění a provoz užitečných informačních technologií v organizacích

Jsme tým s mnoha odborníky a na trhu působíme více než třicet let. Pracujeme na zajímavých projektech různých velikostí v řadě IT odvětví, a to jak v komerční sféře, tak ve veřejném sektoru. Setkáváš se s nimi každý den, ať už spravuješ svůj bankovní účet v mobilu nebo si vyzvedáváš léky pomocí elektronického předpisu. Uplatnění u nás tedy najdeš v jakémkoliv IT oboru a na jakémkoliv místě. Najdeš nás v okresním městě i Bruselu.

Oceňuji možnost osobního rozvoje, oceňuji pohyblivou pracovní dobu i možnost Home Office. Práce na různorodých zajímavých projektech. Příjemná atmosféra na pracovišti.
Občasné klapky na očích vedení při plánování a přesouvání kapacit mezi projekty. Neproaktivní přístup vedení k navyšování mezd bez žádosti zaměstnance.

Volnost a samostatnost
Určitě záleží na pozici, na kterou se člověk hlásí, ale na dosti pozicích se předpokládá, že je člověk dostatečně kvalifikovaný, aby práci prováděl samostatně s danou mírou odpovědnosti. Volnost beru v tom, že pokud nemám dohodnuté nějaké konkrétní schůzky, tak je dost v mé režii, kdy co udělám pokud to plním v dohodnutých termínech. I na stanovování těchto termínů mám do jisté míry vliv.

Jelikož se KOMIX zajímá o nové technologie, tak stále hledá lidi, kteří by se s nimi dokázali seznámit. A následně tím rozvíjet nejen sebe, ale i tyto technologie.

Nedostatečné ohodnocení, Vnitrofiremní komunikace.

Kolegové ze Cybersecurity

Kolegové ze Cybersecurity

Umíme se bavit :)

Umíme se bavit :)

Kolegové z International týmu

Kolegové z International týmu

Halloween+9

Je to práce jako jakákoli jiná. Dostanu práci, odvedu a dostanu zaplaceno. Podmínky pro práci jsou ale taky důležité a to mi tu chybí. Chybí vesmyslu, že se po mě chce práce ale školení, a výpomoc nadřízených nic moc. Kolegové mi pomáhají dost a to je to proč tu zatím zůstávám. Jinak benefity firmy jsou velmi dobré. Zde si na nic snad nikdo nemůže stěžovat.
Žádná zpětná vazba, není možnost řešit se zaměstnavatelem co můžu zlepšit atp.

Dává prostor pro rozvoj a růst. Možnost zajímavého uplatnění i pro zkušené. HomeOffice a pružná pracovní doba. Zaměstnavatel umí často vyjít vstříc. Velmi silné finanční zázemí (KKCG).
Finanční ohodnocení lidí. Motivace. Využití potenciálu lidí. Zlepšit předávání informací shora dolů. Zvýšit zapojení "nemanažerů" do rozvoje firmy (aby to nebylo tolik o nás bez nás).
Děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se stále zlepšovat předávání informací, které jdou "shora dolů". Věříme, že nyní je ten posun znát. Co se týče zapojení nemanažerů, určitě každý může vyjádřit svůj názor. Víme, že i nemanažeři mají dobré připomínky, které posouvají firmu dále. Lucka z HR
Napsáno:červenec 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Aricoma?
Na pozici jsem se celkem rychle zaučil, co a jak v základu i podstatě pozice dělat. To i oceňuji. Prostě tak to má být vždy a všude jinde.
Za tu pozici určitě lepší cenové ohodnocení.
Napsáno:listopad 2018

stabilita
nulova sebereflexe zamestnavatele
Napsáno:listopad 2018

Možnost práce z domu, bohužel ne každy nadřízený toto akceptuje a všeobecně se to ve firmě "nenosí". Holt asi podle sebe soudím tebe, ačkoli na mé pozici ta práce je vidět a je jedno jestli je hotová z kanceláře nebo z domu.
Lépe ocenit zaměstnance po finanční stránce. Je málo těch, co opravdu pro zakazniky pracuji a tak se lepe plní cíle, ale zda se, že je příliš tech, co vedou a řídí tyto podřízené.
Napsáno:březen 2018

Velká firma, slušné zázemí
Image u zákazníků, vztah k zákazníkům, lepší organizace práce, sdílení informací a lepší komunikace mezi kolegy a hlavně se šéfem a vůbec od vedení směrem dolů...
Napsáno:červenec 2018

Stabilní firma, jistota, vynikající kolektiv (záleží na týmu /divizi).
Větší zohlednovani názorů lidi v nemanažerských pozicích, méně čistě manažerských rozhodnutí, lepší platové ohodnocení vzhledem k časové náročnosti práce.
Napsáno:duben 2018

Flexibilni pracovní doba. Služební vůz k soukr. učelům, home office. Na dané pozice Autocont davá nízké platy, hodně se vyžaduje, dost přesčasů včetně víkendu, dovolená jen 20dní.
Autocont jako firma je velmi solidní, ale kdyby ta moc byla, asi bych změnil vedení na Pražské pobočce.
Napsáno:únor 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Aricoma?