Výroční konference Aricoma
Prostory recepce ostravské pobočky
Prostory recepce ostravské pobočky
Aricoma image+9

Aricoma

Zavádění a provoz užitečných informačních technologií v organizacích

Jsme tým s mnoha odborníky a na trhu působíme více než třicet let. Pracujeme na zajímavých projektech různých velikostí v řadě IT odvětví, a to jak v komerční sféře, tak ve veřejném sektoru. Setkáváš se s nimi každý den, ať už spravuješ svůj bankovní účet v mobilu nebo si vyzvedáváš léky pomocí elektronického předpisu. Uplatnění u nás tedy najdeš v jakémkoliv IT oboru a na jakémkoliv místě. Najdeš nás v okresním městě i Bruselu.

140 hodnocení s 98 komentáři
Nejužitečnější komentář
Jak nadřízení tak kolegové byli opravdu úžasní a féroví. Benefity jsou nadstandardní, plat pěkný, ale bohužel work-life balance na mé pozici nebyl na tak vysoké úrovni. Přesto rozhodně práci ve firmě doporučuji, a osobně si ji vybral znovu, přes to, že jsem z firmy původně odešel vlastní volbou.
Napsáno:leden 2025

Možnost práce při studiu

Rozmanitá práce

Rozmanitá práce

Kolegové ze Cybersecurity+9

Zaujala / nezaujala vás firma Aricoma?