Toho, že dává práci lidem v regionu s vyšší nezaměstnaností (byla to ještě doba ekonomické krize) a toho, že se jedná o výrobní firmu, které záleží na zachování výroby v ČR a jejíž výrobky jsou známy i v zahraničí.
Pomohlo by kvalifikovanější/férovější/transparentnější vedení obchodního oddělení.
Pravidelná pracovní doba mimo víkendy a svátky. Na region a druh práce mírně nadprůměrný výdělek.
Investice do provozu jsou minimální, i přesto, že má zaměstnavatel vysoké nároky na kvalitu práce a zboží. Jednou management tvrdí, že chápe pro běžného zaměstnance neodstranitelné problémy na pracovišti, pár dnů na to jsou za tyto problémy finanční postihy. Nulový respekt a podhodnocení dlouholetých zkušených pracovníků. Vztahy na pracovišti jsou napjaté, o to více mezi jednotlivými středisky, panuje zde velká nedůvěra. Malý prostor ke kariérnímu postupu.
Výplata včas,znalosti na mé pozici stačili i pro třikrát opakujícího " maturanta"který se mým desetiletým zkušenostem v oboru platově a kvalifikačně vyrovnal ba i upřednosťoval, protože neměl zkušenosti a tudíž za vzniklou situaci vlastně nemohl a já se svými letitými znalostmi jsem měl vědět co za možné problémy se může projevit.chyba není ve vedení firmy ale přímo na odpovědných osobách ve vedení nástrojárny jako celku.po navržení změn ku prospěchu zefektivnění a urychlení výroby mi bylo několikrát zděleno,že tady se to dělá tak, a proto jsem raději odešel s pocitem že potenciál a zkušenosti uplatnim tam,kde si cení lidí z oboru,kteří něco znají a dokážou samostatně rozhodovat nad pracovními úkoly ku prospěchu firmy.Tímto přeji majiteli firmy,ať se mu podaří sehnat kvalifikované lidi na správných místech.Vim ze to nebude snadné protože podmínky nebudou každému vyhovovat ,z druhé strany vždy je to o společné komunikaci.Za určitých okolnosti si dokážu představit návrat do firmy a nemyslím tím mzdu,ale přeci jen nejsem ochoten věřit tomu,že by nastaly až takové změny ve vedení nástrojárny,které by posunuly firmu k většímu okruhu zákazníků a tím k rozvoji nástrojárny jako celku .Způsob uvažování ve smyslu "nám to tak stačí" je demotivující jak pro zaměstnance,
tak i pro zákazníka.Do nového roku jen to nej. 😉
Rozšířit znalosti a kvalifikaci zaměstnanců nástrojárny a náležitě je motivovat k očekávaným výkonům.
Skvělá společnost, s velkou budoucností, a perspektivou. Rodinný přístup s ohledy na vás. Co se týče nejvyšího vedení, vždy ochotni naslouchat. Dobrá volba pro práci s možností více se vzdělávát a učit novým věcem.