Práce z domu bez dojíždění, zaškolení s podporou nadřízené, počáteční psychotest, firemní PC, (internet si platíte sami z domu), bezproblémová docházka k lékaři, tým pracovních kolegů on-line k dispozici, webové stránky procházejí často úpravami a produkt se zlepšuje na základě hodnocení zákazníků, setkávání s kolegy 2 x ročně v létě a zimě s proplaceným cestovným a ubytováním a stravným. Dle mého názoru je to výhodná práce pro všechny kdo mají placené sociální a zdravotní pojištění - důchodce, studenty, matky na mateřské dovolené znalé účetnictví - jsou ve výhodě, protože mohou posoudit a ocenit klady a zápory produktu ve srovnání s tím s čím se setkali ve firmách. Nepatřím do žádné z uvedených kategorií, a proto to oceňuji jako krátkodobý přivýdělek a fundované kolegy, kteří mi odpovídali i na záludné dotazy, které mi kladli někteří zákazníci, protože nepatřím mezi lidi, kteří se touto činností živili.
Určitě by Vám neměl dělat problém být pro zákazníka starým známým, který si jej dokáže udržet na telefonu více jak 20 minut a zabruslí i na jiné téma, což následně povede k objednávce, které se musí měsíc od měsíce zvyšovat - ne každý dokáže volat cizím lidem a bavit se s nimi bezprostředně po telefonu a vytvářet s nimi dobré vztahy tím, že se po telefonu doptáváte, abyste mohli vybrat co nejvýhodnější produkt na míru dle oboru činnosti či velikosti firmy, což je pro tuto firmu stěžejní a brát i odmítnutí ne jako konečný stav, ale jako možnost jak s odstupem času nabízet stále nové a lepší produkty. Občas je problém s kvalitou přenosu - zvukové záznamy jsou rušeny nebo programy nefungují, tak jak mají.
Práci, co dává hlubší smysl
Firma ocení lidi, kteří s ní sdílejí zapálení, vydrží ve firmě delší dobu a udržují přátelské vztahy a táhnou za jeden provaz bez ohledu na to na jaké jsou pozici si poskytují rady a informace, tak aby firma prosperovala a zákazník nepřišel zkrátka. Na pozici Obchodníka nadšeně představují on-line vzdělávací účetní kurzy s možností spuštění v určitý den přímo s odpovězením dotazů přímo lektorem či ze záznamu s odpovězením dotazů přes on-line poradnu s možností získání Osvědčení o absolvování za nižší cenu než konkurenční firmy na trhu, a tak vycházejí více vstříc zákazníkovi tím, že jej informují o nových zákonech, šetří mu čas s dojížděním a občerstvením, snaží si jej udržet jako stálého zákazníka tím, že a zároveň je spolupracovník informován prostřednictvím pravidelných videokonferencí 1 i 2 x týdně o případných změnách webových stránek či interních změnách, a tak se vlastně i jednotliví spolupracovníci mezi sebou vzájemně vidí, což není zrovna u práce z domova vždy obvyklé.
Práci v týmu mladých lidí
Stálé zaměstnance tvoří absolventi vysokých škol z různých oborů do 30 let a někteří zaměstnanci externě spolupracují i ze zahraničí, takže využívají všech možností, která moderní doba nabízí. Zároveň využívají g-mail, on-line kalendář a nové moderní technologie a programy, od které má střední a ještě více starší generace odstup.
Videolektor umožňuje maximálně skloubit pracovní a osobní život. Umožňuje rozvíjet potenciál svých pracovníků, a díky tomu rozvíjí i svůj vlastní potenciál. Oceňuji přístup k zákazníkům i zaměstnancům. Zásadní jsou pro mě hodnoty a záměr Videolektora.
Videolektor umožňuje rozvíjet potenciál svých pracovníků. Zajímá se o naše potřeby, jsme si nápomocni a tvoříme tým plný důvěry a otevřenosti. Sdílíme mezi sebou své příběhy třeba při pondělních pozdraveních se setkáváme s kolegy online na kus řeči. Baví mě náš zákaznický servis. Zákazníci se na nás mohou spolehnout a taky to, že jdeme stále vstříc inovacím a neustále na sobě pracujeme.
Můžu pracovat z domu a za svoji práci jsem dobře oceněna. Máme skvělý kolektiv a dělám práci, která má smysl a která mě naplňuje. Mám dobrý pocit z vykonané práce.
Férové jednání na rovinu, promyšlené pracovní postupy často s detailními návody, snadné zaškolování, přátelský přístup. Flexibilita co se týče schůzek, pracovní doby. Příjemné, neformální prostředí a přirozené vztahy s kolegy.
Videolektor mi dává možnost skloubit práci s osobním životem.
Mám možnost se realizovat, rozvíjet své silné stránky a můžu se stále učit novým věcem.
Zásadní jsou pro mě hodnoty, které Videolektor vyznává.
Zaujala / nezaujala vás firma Videolektor.cz s.r.o.?
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?