HERVIS Sport a móda, s.r.o.

Maloobchod se sportovním vybavením

Celková spolupráce66 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

50 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 13 %
Za moji práci mě platí slušněříká 924 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1027 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 616 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1232 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 24

Obsluha pokladny je natolik jednoduchá, že se na ní střídají všichni, kdo jsou přítomní na směně. Rok jsem pracovala jako vedoucí směny a celý rok jsem nedělala nic jiného než opatřovala zboží bezpečnostním kódem, doplňovala zboží na prodejnu, neustále stěhovala zboží z jednoho stojanu na druhý a stojany z jednoho konce prodejny na druhý, přeceňovala zboží a téměř denně tiskla cedule k vystavenému zboží a k tomu jsem nepotřebovala žádnou extra zkušenost. Problém byl jen v tom, že jsem na prodejně nezažila žádné praktické zaučování v sortimentu s tím, že si vše mám nastudovat doma ve volném čase na webu Hervis Academy. Pokud ale aktivně nesportujete, tak z pouhého psaného textu těžko pochopíte rozdíl mezi brzdami u kola nebo rozdíl mezi vázáním pro lyže-běžky. Kdo si nechce před zákazníky připadat jako hlupák, tak by měl o jízdních kolech, lyžích, funkčním oblečení atd. aspoň něco vědět ještě před nástupem do Hervisu.

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 16

doporučuje 12

Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 10

Možnost kariérního postupu
doporučuje 9

Zaujala / nezaujala vás firma HERVIS Sport a móda, s.r.o.?