GRUPO ANTOLIN TURNOV s.r.o.

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla

Platové podmínky, spolupráce s kmenovými zaměstnanci ve výrobě
Přístup některých kolegu v kanceláři - neprošel jsi výrobou takže nejsi na naší úrovni. Přímý nadřízený mi přijde ne zcela kompetentní a vyjadřování v kanceláři není na očekávané úrovni slušného chování. Atmosféra je tu mnohdy dusná... Další minus je "flexibilní pracovní doba" kdy je blok povinné přítomnosti od půl 9 do půl 4... O spolupráci a toku informací mezi odděleními nemluvě. Základní dokumentace, potřebná k práci mnohdy není úplná nebo zcela chybí a často se stává že levá ruka neví co dělá pravá.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:říjen 2022

Stacil jeden den nevolnosti a clovek prisel o trinacty plat a tak dale
Napsáno:srpen 2022

Včas výplata
Nespravedlivé rozdělování práce, čím víc jste ukázali, že umíte ,tím víc vám dávali předáci nejhorší a nejtěžší práci. Liní zaměstnanci měli vždy lehčí práci za mnohem lepší výplatu, protože u firmy byly mnoho let.
Napsáno:květen 2021

Náplň práce projekt launch managera. Když Vám sedne náplň práce ostatní je pak samozřejmostí,jde lépe. Pracuji zde formou externího poradenství, hodnocení GA je trochu z jiného úhlu.
Jsou zde zakořeněné jisté "struktury" přes, které nejede vlak. Myslím, že ne každý to dokáže akceptovat.
Napsáno:srpen 2020

když potřebovali, byl i přesčas, když se nemělo propouštět kvůli covid-19, po měsíci dali vybrat dovolenou a propustili, byl jsem agenturní zaměstnanec, nedalo se nic dělat...
couchovaní lidí bylo slabé
Napsáno:květen 2020

Docela dobré akce pro zaměstnance a jejich příbuzné. Např. rodinný den, mikulášská nadílka v Divadle, výlet do adventních Drážďan.
Zaměstnavatel funguje podle toho, jak zákazník. Takže má-li klient svátek, přimějí vás čerpat dovolenou a pokud u něj svátek není, tak nehrozí, že byste měli volno..
Napsáno:září 2019

Odbory
Napsáno:srpen 2019

Minimální podpora managementu a vedení při řešení závažných problémů se zákazníkem. Vyžadována práce v 16tych, 17tych a 18tych směnách pro dělnické profese, THP profese musí být neustále dostupní na mobilním telefonu, samozřejmost je být dostupen i o víkendu.
Napsáno:květen 2019

3smeny mi vyhovovali ,,bonusy jinak nic
Chování nadřízených k vám kdyz budete mit zdravotní problémy ihned se vas zkouší zbavit

Potřebují hloupí lidé co nic neumi aby dělali co potřebují ,,cizinci nejlepší
Napsáno:leden 2019

Slováci jsou víc než češi. Postup z výroby do kanceláří jedině přes podlézání. Postup na vyšší funkce buď nereálný (pouze pro levý > aby se jich zbavili a ve výrobě nedělali více škody, šikovní lidé se z výroby nepouštejí na vyšší pozice > těch je třeba va výrobě). Nerovnost trestání kmenových a externích zaměstnanců za zmetky a to platí i pro zodpovědnost za výrobu. Někteří mistři bez patřičného vzdělání, empatie a slušného chování. Pokud si toužíte zničit zdraví, jste na správném místě. Za deset let to poznáte sami. Jediné plus, platí pravidelně a včas. Ovšem za jakou cenu.
Už jsem to schrnula.
Napsáno:leden 2019

Zaujala / nezaujala vás firma GRUPO ANTOLIN TURNOV s.r.o.?