Značky, které milujeme. Práce, co nás baví.
Značky, které milujeme. Práce, co nás baví.
Jen skvělá parta uvaří skvělé pivo
Jen skvělá parta uvaří skvělé pivo
Růst, žít a prosperovat
Růst, žít a prosperovat
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

Pivovary Staropramen s.r.o.

Výroba piva ze sladu

Pivovary Staropramen/Pivovar Ostravar Naše motto je: Značky, které milujeme. Práce, která nás baví.​ Kromě výroby a distribuce skvělého piva si zakládáme na dobrých vztazích se zaměstnanci, zákazníky a na odpovědném přístupu k životnímu prostředí. Více se dozvíte na naších stránkách: https://pivovarystaropramen.jobs.cz/ Nahlédněte a uvidíte, že nabízíme víc, než jen pivo...​ :)

Komentář připnutý firmou
Možnost Home officů a flexibilní pracovní doba. Když potřebuji odejít dříve, tak není problém, svou práci si pak dodělám z domova. Tým kolegů, co se snaží vyjít si vzájemně vstříc, společně vyřešit problém. Neformální atmosféra - všichni si tykají, nikdo si na nic nehraje - je to dáno i tím produktem, přece jen pivo spojuje:-)
V poslední době je i Staropramen hodně centrálně řízen, větší decentralizace by lokální jednotce propěla.
Napsáno:leden 2025

Široká škála benefitů (stravenky, multisportka, benefit karta, HO, prodej produktů, volno navíc, např. freedays) Obrovská podpora firmy ve vzdělání a rozvoji svých zaměstnanců Přátelská atmosféra na oddělení zákaznické podpory Podpora zaměstnanců, kteří se chtějí rozvíjet Staropramen dává příležitost i lidem bez zkušeností - je to skvělá firma do začátků, pokud je člověk motivovaný a chce se rozvíjet
Neorganizovanost firmy např. nestrukturovanost meetingů Špatná komunikace napříč firmou - jednotlivá oddělení mezi sebou nekomunikují vůbec, nebo komunikují nesrozumitelně Ocenila bych více vedení a jasných procesů napříč firmou Někteří zaměstnanci jsou negativní a demotivovaní, což ovlivňuje celkovou atmosféru
Napsáno:duben 2025

Tradiční ale i moderní. Lokální i zahraniční.

Tradiční ale i moderní. Lokální i zahraniční.

Výčep pod komínem - Zveme vás k sobě na návštěvu!

Výčep pod komínem - Zveme vás k sobě na návštěvu!

Výčep pod komínem - Slavíme společně

Výčep pod komínem - Slavíme společně

Naše cesta diverzity a inkluze+9

Produkt - český a tradiční. Lidé - kolegové a skvělé vztahy na pracovišti. Neformální a přátelská podniková kultura. Flexibilita a možnost skloubení práce s rodinou. Zajímavé zaměstnanecké benefity.
Korporátní řízení z venčí. Schvalovací procesy a přemíra reportů.
Napsáno:leden 2025

Otevreny pristup Neschopnost prace s lidmi a jejich rozvojem Komunikace Maticove zahranicni struktury
Napsáno:listopad 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Pivovary Staropramen s.r.o.?
Kdybych se nemohla učit nové věci (odborné), neposouvala bych se ve svém osobním rozvoji a práce by mě nebavila. To jde díky kvalifikovaným, zkušeným a chytrým lidem, od kterých je co se učit. Benefity jsou srovnatelné s konkurencí bez debaty. Jako matka s malými dětmi oceňuji flexibilitu, kterou mi zaměstnavatel nabízí (častou práci z domova a pružnou pracovní dobu).
Jako v každém korporátu i tady nás trápí častokrát nesmysluplná rozhodnutí (projekty/zadání) pocházejicí z jiných zemí, z jiných kultur a od velmi vzdáleného vedení (nadnárodních majitelů), které je hold nutné dodávat i když s tím člověk není identifikovaný.
Napsáno:říjen 2024

Skvělá parta lidí Prostředí Benefity -Penzijko,Benefit plus,SickDay
Hodně řízení zvenčí (zahraničí) Nebrání v potaz jiného pivního prostředí a kultury ČR vs Zahraničí Méně naslouchání nás lidí z trhu.Rozhodnutí tzv. od stolu je nejvíce
Napsáno:březen 2024

Neformální prostředí, dobrá spolupráce napříč týmy, hrdost na naše značky, tradici a pivovarské prostředí.
Všude se něco najde, ale z dlouhodobého pohledu je pivovarnictví poctivý obor s historií, který umí flexibilně reagovat na situaci na trhu a přizpůsobovat se.
Napsáno:červenec 2024

Reorganizace, nikdo není pak profesionálem.
Napsáno:březen 2024

Úžasný příběh historie, hrdost a odpovědnost v současnosti
Lepší, intenzivnější komunikace a zlepšení odpovědnosti kolegů v TOP managementu za své rozhodnutí s vlivem na celkovou organizaci

Profesní růst Spolupráce s kolegy
Špatná integrita společnosti Vize a hodnoty jsou jen pro PR účely Chybí otevřená komunikace Neexistující leadership management
Napsáno:září 2023

Zaujala / nezaujala vás firma Pivovary Staropramen s.r.o.?