Skvělá technologická firma. Silný a stabilní kolektiv, fajn lidi, ochota navzájem si pomáhat. Rozumné vedení, uvažující v dlouhodobém horizontu. Velmi stabilní zázemí, jištěné zahraničním vlastníkem - myslím tím firmu.
Všude se něco najde, tady by se však muselo hodně hledat. Firma je skutečně zdravá.
Práci, co dává hlubší smysl
V rámci CRA se většinou pracuje na dlouhodobých projektech, které nemusejí mít vždy efekt hned v danou chvíli, avšak pracuje se s dlouhodobým horizontem, který je jistou zárukou udržitelného rozvoje. Pracovat na projektech, které před sebou od počátku mají plánovaný "život" v řádech let, nikoliv týdnů či měsíců, je velmi zajímavá, mnohdy pochopitelně náročná, ale v každém případě obohacující. Firma dává příležitost seznámit se s mnohými zajímavými technologiemi, informacemi a postupy. Kdo je akční a "nasákavý jako houba", hodně to ocení. Nadto základ týmu tvoří většinou lidé, kteří ve firmě působí mnoho let, což není ukázkou jakéhosi zahnívání, nýbrž naopak velké stability spojené s rozvojem nového - práce je očividně stále atraktivní, neustále se objevují nové věci, které člověka nenechávají ustrnout na místě. Od takových lidí, kteří tvoří základ CRA, je možné se hodně naučit, resp. učit se stále a průběžně. Z jejich strany ochota je a osobně se mi nikdy nestalo, že by mě někdo odmítl s tím, že na mě nemá čas a mám si "to najít jinde".
Volnost a samostatnost
Je kladen důraz na samostatnost a zodpovědnost. Pokud toho někdo není schopen, dlouho nevydrží, ve firmě je docela dobře na lidi, co se chtějí jen vést, vidět. Na druhou stranu rozumný člověk ocení, že má možnost si plánovat čas a aktivity tak, jak mu to vyhovuje, aby naplnil, co se od něj žádá, firma a její vedení netenduje k nesmyslům jako je mikromanagement apod. Očekává se, že zaměstnanci jsou "dospělí".
Dobrý den, děkujeme za komentář. Co se týká Macbooků je vše v procesu. Používání bylo schváleno a momentálně se řeší/dolaďuje technická stránka - bezpečnost i nový kolega, který bude mít tyto věci na starosti.
U této firmy máme ještě 18 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?