TI Automotive AC s.r.o.

Výroba průmyslových chladicích a klimatizačních zařízení

Vedení firmy, platové podmínky, žádné benefity, chybí kantýna
Napsáno:únor 2022

Benefity, konkrétně stravenky mají hodnotu 120,- Kč a zároveň firma přispívá 3 Kč za každou odpracovanou hodinu na benefitní kartu. Čisté pracovní prostředí. Možnost získat nové zkušenosti pro lidi bez zkušeností. Jistota práce.
Od té doby, co je tu nové vedení firmy, tak se tu vyměnil management za lidi bez potřebných kvalit a zkušeností. Vyšší pozice se rozrostly, přičemž některé pozice viditelně ani nepřispívají pro chod firmy. Někteří klíčoví manažeři jsou pouze zapisovatelé bez vlastního názoru. Ve firmě chybí jakýkoliv osobní rozvoj, nejsou tu žádné kurzy, školení, nic. Po pár letech zjistíte, že dáváte firmě více než ona dává vám. 13. plat tu také není a cíle jsou nastaveny tak, aby nemusela být vyplacena variabilní složka v plné výši i přesto, že firma v posledních letech prosperuje a management jezdí luxusními vozy. To se vám pak chce vstávat do práce... Absolutně tu chybí komunikace managementu s lidmi, hlavně s lidmi ve výrobě. Abych to shrnul, management myslí pouze na sebe a své priority, ale všichni ostatní jsou bráni pouze jako čísla píchačce. Pokud jako THP pracovník odcházíte dříve než v 16:00, je na vás pohlíženo tak, že máte málo práce i přesto, že je zde pružná pracovní doba. Stručně řečeno, TI Jablonec nad Nisou je absolutně jiný svět například oproti TI Liberec.

Práci v mezinárodním prostředí
Možnost služebních cest. Komunikace v angličtině se zahraničním.
Napsáno:srpen 2021

Plat. Spolupráce v rámci týmu.
Nulová podpora ostatních oddělení a tím i spolupráce napříč firmou. Velmi obvyklé arogantní jednání. Nejčastější slova napříč firmou: nejde, nevím, neumím, nemám čas, nebudu a ne... Vše tam je "udělej si sám". Špatná koncepce vedení.
Napsáno:květen 2020

Vyplata chodi vcas.
Vedeni se chova, jako by byli nadlidi a vsichni ostatni povl. Napriklad v zime si nechali umest cesticky ke svym bmw, zatimco zamestananci se na zadnim parkovisti brodili v 20cm snehu. Namisto toho, aby dostali lidi pred vanoci odmeny, naopak je sebrali a oznamili to v den vyplaty na nastence. Kdyz se setri na topeni a na hale je zima, vyresi se to odebranim teplomeru. Nejsou zde zadne benefity bezne v jinych firmach-penzijni pripojisteni, bonusy, flexibilni pracovni doba, home office...

Velmi dlouhé pauzy na oběd
Přístup pracovníků Vztahy na pracovištích Neprofesionální jednání
Napsáno:duben 2019

Plat Nadřízení Všechnu práci oddělávali nový lidé a ti starší nedělali nic Neustále přidávání práce člověku který nebyl ani zaručený

Práce mě bavila.
Chování nadřízených v posledních letech než jsem firmu opustila.

Náročné úkoly
V této firmě musíte být připraven pracovat i ve stresu. Požadavky některých nadřízených na vedoucích pozicích jsou občas náročné na splnění. Ovšem záleží na pracovním zařazení.
Napsáno:leden 2019

Vice benefitu...
Napsáno:únor 2018

Mzdovà politika, pristup k lidem.
Napsáno:únor 2018

Výplata přijde na účet pokaždý včas, někdy i dřív.
Štve mě, že v TI není možnost kariérního růstu, firma radši přijme někoho "z venku", který o technologii třeba nemá ponětí, než aby dala šanci prosadit se svým lidem. Taky mě štve, proč, když se najíždí nové projekty, tak technologové jdou domů a radši napíšou, co se má přes noc udělat, než aby tady byli a ohlídali si to...
Napsáno:leden 2018

Zaujala / nezaujala vás firma TI Automotive AC s.r.o.?