Ski a BikeCentrum Radotín s.r.o.

Maloobchod se sportovním vybavením

Během působení ve Ski a BikeCentrum Radotín jsem byl nejvíce spokojený s kolektivem. Kolegové byli přátelští a sdíleli zájem o cyklistiku a lyžování, což vytvářelo příjemnou pracovní atmosféru. Pokud máte stejné zájmy, je snadné si s ostatními porozumět a do pracovního prostředí dobře zapadnout. Práce samotná může být pro nadšence do cyklistiky zajímavá – zaměřuje se na poradenství a vybavení v tomto oboru, což je vhodné pro lidi s nadšením pro cyklistické produkty.
Vnímám několik aspektů, které by zasloužily zlepšení. Mezi hlavní nedostatky patří systém odměňování, kde je mzda podmíněná měsíční normou odpracovaných hodin. Pokud není norma splněna, dochází ke stržení chybějících hodin z dovolené nebo z výplaty, což na zaměstnance vytváří určitý tlak a může to zvyšovat stres. Dále bych uvítal jasnější nastavení pracovních podmínek, zejména ve vztahu k práci o víkendech a svátcích, aby zaměstnanci měli dostatečnou jistotu, jak jsou tyto směny ohodnoceny. Vedení firmy také spíše odkládá některé podněty zaměstnanců na vylepšení pracovních podmínek, což může vést k dlouhodobé frustraci. Firmu navíc charakterizuje vyšší fluktuace zaměstnanců, což vnímám jako prostor pro zlepšení v oblasti stability pracovního prostředí.
Napsáno:listopad 2024

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Ski a BikeCentrum Radotín s.r.o.?