Je nás už 1 600 a stále rosteme! :)
Je nás už 1 600 a stále rosteme! :)
Vyvíjíme špičkové elektronové mikroskopy a spektrometry
Vyvíjíme špičkové elektronové mikroskopy a spektrometry
Sídlíme v moderní budově v brněnských Černovicích
Sídlíme v moderní budově v brněnských Černovicích
Smysluplná práce+9

Thermo Fisher Scientific Brno s.r.o.

Výroba měřicích, zkušebních a navigačních přístrojů

Team Position Work place
Benefit points program Public transport contribution

práce, kolektiv, benefity,
je to americký korporát

firma přímo podporuje vzdělávání, nejen v tom, co je hlavní pracovní náplní

Příjemné pracovní prostředí
Každý si může najít svůj "koutek", kromě místa, kde normálně sedí. Zádné patro není stejné, dá se pracovat i na vzduchu venku. Prostě, každý si může vybrat, pokud už není obsazeno.

Hledáme lidi, kteří chtějí pracovat v high-tech prostředí

Hledáme lidi, kteří chtějí pracovat v high-tech prostředí

Každý si najde to své

Každý si najde to své

Montážní linku ani pásovou výrobu u nás nenajdete

Montážní linku ani pásovou výrobu u nás nenajdete

Vlastní dresy? Máme!+9

Pratelska kultura Orientace na lidi a jejich rozvoj Ferovy pristup Biznisova i platova stabilita
Vliv ruznych optimalizacnich reseni korporatu - snaha centralizovat sluzby jako HR nebo IT. Usporna opatreni. Procesy, schvalovani, komplikovana struktura Plat roste pomaleji nez trh - nevyhodne pro seniorni lidi.
Napsáno:únor 2025

Různorodost práce, kterou si zde můžu vyzkoušet. Bonusy např. za 4. kvartál a roční bonus. Zároveň možnost růstu různymi směry.
Velmi špatná komunikace s jinými odděleními a úmyslné zatajování informací od manažerů a i poměrně nejasná komunikace z jejich strany. Často slabá podpora od přímého nadřízeného.

Práci v mezinárodním prostředí
Thermofisher má pobočky jak v České republice, tak v např v Nizozemsku nebo USA, takže je thermofisher globálně propojen napříč celým světem.

Příležitost využít cizí jazyky
Většina instrukcí a často i komunikace, town hally apod. probíhají v angličtině. Je možnost jet i na výpomoc do Nizozemska, případně ve výjimečných případech i do USA.
Napsáno:únor 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Thermo Fisher Scientific Brno s.r.o.?
Benefity, Lokace, Zajímavá práce
Napsáno:leden 2025

Zázemí pro zaměstnance je poměrně přívětivé, ale pod podmínkou, že se nebudete angažovat až příliš v pohodlí firmy. Flexibilní pracovní doba, která je sice omezená, ale dostatečně široká pro drtivou většinu věcí. Nekterá oddělení nabízí zajímavou práci, zvláště engineering. Logistika, administrativa a výroba tak zajímavá není a nadšení brzy upadne.
Management ví, kudy vane vítr, ale neumí správně kormidlovat. Projekty často zabírají zbytečně moc času, stojí firmu peníze, energii kolegů a často končí v šuplíku jako „nedokončené“. Tyto zbytky práce pak nejsou přínosem, ale překážkou pro budoucnost. Ačkoliv práce může být zajímavá, finanční ohodnocení neodpovídá vynaloženému úsilí. Nečekejte férovost – noví kolegové dostávají lepší podmínky, zatímco vy stagnujete. TFS je odrazový můstek, ne cíl. Na první pohled to vypadá, že korporátní struktura podporuje osobní růst, ale je to jen iluze. Člověk má pocit, že se zlepšuje, ale ve skutečnosti jen sbírá běžné zkušenosti, které by získal kdekoliv jinde. Pokud hledáte opravdový kariérní posun, doporučuji najít nového zaměstnavatele maximálně do pěti let.

Firma je připravena na to, že člověk v tomto oboru nebude mít zkušenosti. Se školením se počítá i do hloubky a firma si ráda vychová své zaměstnance.

Možnost práce při studiu
Firma nabízí internship projekt. Ráda uvítá mladé a chytré talenty.
Napsáno:leden 2025

Příjemný přístup zaměstnavatele Velmi slušné jednání Zajimavá práce Perspektiva
Zatím ne
Napsáno:prosinec 2024

Super kolektiv
Asi nic
Napsáno:listopad 2024

Ferovost, dobry plat a naloz benefitov
skrateny pracovny uvazok by bol fajn ale na to su asi ine oblasti v ktorych si to ludia mozu dovolit. Na vyvoj elektronovych mikroskopov je potrebne take mnozstvo prace ze 7.5h denne si uplne neviem predstavit.
Napsáno:listopad 2024

• MultiSport karta zdarma • příspěvek na penzijní spoření ca. 2000,-/M • příspěvek na stravu 100,-/D
Kantýna a celkově ostatní možnostmi stravování zajištěné firmou jsou doslova katastrofální. Nelze se povětšinou kvalitně a zdravě najíst ani v kantýně, ani jinak v budově firmy (automaty na bagety, sušenky apod.) Velmi špatný je platový “růst” v průběhu odpracovaných let. Nejen že neroste finanční ohodnocení zaměstnanců vzhledem k aktuálnímu trhu práce a vzhledem ke zkušenostem a kvalitě zaměstnance, coby pro firmu důležitými faktory, ale zdaleka nedosahuje ani inflace!!
Napsáno:říjen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Thermo Fisher Scientific Brno s.r.o.?