Velké množství informací
Otevřené jednání
Nadřízení to berou vážně a skutečně ještě pořád chtějí lidem především pomáhat.
Nadřízení jsou pro tuto práci nasazeni.
Birokracie - je jí příliš mnoho. Systém dalšího vzdělávání - přejít na decentralizovaný systém.
Přátelské a neformální pracovní prostředí. Zajímaví lidé okolo mě. Možnost výjezdů do zahraničí a spolupráce s kolegy na misích. Možnost skloubit rodinný život, mateřskou a zaměstnání - firemní školka, zkrácené úvazky, možnost home office.
Méně práce za více peněz :-). Občas velké pracovní vytížení.
Nejvíce si cením toho, že Člověk v tísni si stojí za svými hodnotami a denně je aplikuje ve své práci. Práce pro Člověka v tísni má smysl a poskytuje pocit naplnění.
Zvýšila bych platy, nabídla více benefitů zaměstnancům a zprůhlednila bych a zefektivnila interní komunikaci.
Vážím si práce, kterou naši kolegové na misích dělají a jsem ráda, že můžu být součástí naší humanitární a rozvojové pomoci. Věřím, že to má smysl. Zároveň si cením skvělého pracovního prostředí ve fungujícím týmu kolegů.
Vize organizace a jeji hodnoty
Odvahy a kreativity
Profesionalita
Spoluprace s odborniky a institucemi
Dobre jmeno
Vetsi peci o zamestance samotne. Ne nutne jen formou financniho ohodnoceni, ale napr. vetsi skalou benefitu (unpaid leaves, nabidka psychoterapeutickych sluzeb, coachingu, podpora v dalsim vzdelavanim, profesni rust apod.)