Tvou prací může být zlepšovat svět
Tvou prací může být zlepšovat svět
Naši kolegové jsou energičtí, pracovití, mají nové nápady, srdce a sociální cítění.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Neformální pracovní atmosféra+6

Člověk v tísni, o.p.s.

Humanitární a rozvojová pomoc

Vstřícnosti, možnosti skloubit moje mimo pracovní aktivity s prací. Možnost získat vzdělání.
Napsáno:leden 2018

Přátelské, otevřené a velmi vstříc vycházející atmosféře i kolektivu. Pracuji na DPP, tudíž mohu velmi snadno skloubit práci se studiem - mám-li víc času, chodím víc do práce, mám-li méně času, uberu si hodiny: vše si nastavuji více méně sama. To samé se týká práce: hodně si ji rozvrhuji sama, díky čemuž na mne není vyvíjen tlak ani stres ze strany zaměstnavatele. Zároveň za práci beru sama zodpovědnost, takže ve zkratce: mohu si dost plánovat podle sebe, ale jsem za to zodpovědná, tedy pokud by něco nebylo v pořádku / v termínu, nesu následky a musím vyřešit. Tento přístup mi opravdu velmi vyhovuje - člověk se cítí svobodně a ne jako v nějaké instituci, kde na něj někdo neustále dohlíží jako na otroka (obrazně a s nadsázkou řečeno, ale snažím se popsat svůj pocit). A samozřejmě zaměstnavatel je vždy ochoten řešit jakékoli mé problémy, pomoci, nabízí pravidelné zpětné vazby, je férový. A práce dává velký smysl - nejlepší motivace.
Momentálně bych neměnila nic :-)
Napsáno:leden 2018

Poslání a hodnot organizace. Lidí, kteří tu pracují.
Více času nadřízených na podřízené - ve smyslu supervize, podpory pro "nováčky". Včasné komunikování chystaných změn, zvláště v personálním řízení.
Napsáno:leden 2018

Velice si vážím prostoru pro vlastní nápady a rozvoj, možnost poměrně volné pracovní doby. Velkým benefitem je pro mě hodně přátelská atmosféra a možnost mít u sebe psa.
Někdy je agenda příliš rozkročená a stane se, že pravá neví, co dělá levá. Pomohlo by více pracovat se středním a vyšším managementem ohledně vedení lidí a předcházet vyhoření.
Napsáno:leden 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Děláme smysluplnou práci. Děláme ji profesionálně, ale zároveň jsme tak trochu "srdcaři". Mám skvělý tým kolegů, ale zároveň mohu o své práci rozhodovat, přinášet nové nápady a ty pak také realizovat a zodpovídat si za ně. Někdy je to náročné, ale stojí to za to.
Zatím naprostá spokojenost.
Napsáno:leden 2018

příjemné pracovní prostředí, milí lidé, různorodý kolektiv, pochopení, smysluplnost práce, různorodost
Větší systematičnost, sdílení mezi jednotlivými odděleními
Napsáno:leden 2018

Přátelská atmosféra, zaměstnance tady spoluje vize a to je nad jakékoliv peníze. Nesetkávám se tu vůbec se závistí, řevnovstí, srovnáváním, kdo víc vydělá. Do práce se každý den těším. Těším se na každého kolegu, který otevře dveře - nemusím se ohlížet a mám radost.
Tak tomu určitě nedojde :-) Třeba firemní benefity, větší platy?
Napsáno:leden 2018

Můžu se polehnout na kolegy i šéfa, protože táhnem za jeden provaz. Je mi sympatická velká kolegialita, nekopání do kotníků, ale spolupráce. A práce má smysl.

Férovost a záměr organizace
Napsáno:leden 2018

Inspirativní prostředí, se spoustou výzev. Přátelský kolektiv. Vědomí, že svou prací pomáhám dalším lidem. Neustálá práce na zlepšování práce i vnitřních pochodů a nastavení. Chytrý management.
Na všemožných zlepšeních se stále pracuje, každý zaměstnanec má tu možnost se na tom podílet.
Napsáno:leden 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Člověk v tísni, o.p.s.?