Zajímavé benefity,
možnost aktívní nabídkou si přivydělat slušné peníze
Nelíbí se mi že se v tété firmě musí dělat docházka na půl roku dopředu, a s tím i hlášení dovolené tak brzo dopředu...
jak mohu vědět v únoru kdy bude mít manžel dovolenou, protože to takhle nikde dopředu nechtějí, a jěště ani nad dovolenou nepřemýšlíme
Oceňuji, že mzdu máme vždy v čas. Nikdy nebyla zpožděna.
Benefity jsou super.
Moc velké plány na plnění cílů.
Plány nejsou vysoké - jsou stanoveny podle reálného prodeje v předchozím období. Většina prodejen je plní. Pokud nastane okolnost, která opravdu ovlivní plnění (například výpadek v dodávkách zboží) věc řešíme a plány upravujeme. Stačí se podívat do informačního systému Infina - zde má každý zaměstnanec prodejny možnost porovnat si jak na tom je s plněním i jak na tom je při porovnání s ostatními.
nespokojenostz pulročnim planovanim dohazký je MOS DLOUHA DOBA
Nespokojenost z planovaním pulroční dochazký-pulrok je hodně dlouha doba-stačilo by planovat na 2 měs.
nespokojenost z přesčasy-chtělabych aby mne zaplatílí a nedavali volno v době kdy volno nepotřebuji
Vadi mne že kdy beru 14 dní dovonene tak nemam 2 dní volna před začatkem dovolene a 2dni na konce
Děkujeme za komentář a jsme rádi, že jste spokojen/spokojena s prací vzdělávacího oddělení - GECO akademie. Ve vzdělávacím oddělení u nás pracuje parta nadšených lidí, kteří vzdělávání rozumí a nenechají nikoho jen tak bez podpory. Způsob plánování docházky je bohužel dán právními předpisy a ty jen tak nezměníme. Při plánování volna se vedoucí snaží přihlížet k potřebám zaměstnanců .A volna máme přece dost. Při pracovním úvazku 39 hodin týdně máme 20 dnů dovolené a 5 dnů zdravotního volna.