AmRest s.r.o.

Poskytování stravovacích služeb

U firmy AmRest s.r.o. je možnost pracovního postupu. Vždy platí včas, nabízí benefity a spoustu jiného. Momentálně jsem v AmRestu již jen na brigádě, protože tato práce není zcela vhodná pro starší osoby a já sama cítím, že rychlost, se kterou se v AmRestu pracuje není již pro mě ideální. Proto toto zaměstnání již nemám na hlavní pracovní poměr. Ale kdo k této práci najde hezký vztah, tak se velmi nerad loučí. Což je i můj případ. Proto se v AmRestu objevuji alespoň na brigádu. Není to práce pro každého, ale lidé s ambiciosními cíli se zcela jistě uplatní a může se realizovat. Jsem hrdá na to, že jsem v této firmě mohla strávit spoustu let a dokud to bude možné určitě se pokusím zde vypomáhat.
Nevýhodou je neustálý nedostatek zaměstnanců. Co je příčinou těžko říci. Práce na přijímání nových zaměstnanců je hlavně na manažerech daného provozu. Toto by měl zajišťovat někdo jiný a manažeři by se měli věnovat především lidem na daném provozu. To je trochu špatně, ale celkově to nemění nic na pozitivech s touto firmou.
Napsáno:únor 2018

Je to velká stabilní firma, díky které mám jistotu. Jistotu, že mám práci, která mě nejenom baví a je dobře hodnocená, ale rozvíjí mě i mé schopnosti. Pracovala jsem jako shift manager, teď jsem na rodičovské dovolené a po roce pauzy jsem se vrátila na občasník brigádu jako crew a nemuzu si to vynachvalit.
Napsáno:leden 2018

Rozvoj lidi bez ohledu na vzdelani, moderni vybaveni ve vsech smerech, prace v mladem kolektivu, neustaly rust společnosti, moznost vyberu znacky a mista prace, dodrzeni zakoniku prace
Napsáno:leden 2018

Na práci v KFC se mi líbí hlavně bonusy a různé slevenky v jakýchkoliv prodejnách pracujících pod AmRest s.r.o. a práce není nijak extrémně náročná.
Napsáno:leden 2018

vyhovuje mi, že směny dostanu kdy chci, mladý kolektiv a přátelský přístup nadřízených
finanční ohodnocení, náročnost práce a to hlavně fyzická, jste celý den na nohou za 130 na hodinu (dpč)
Napsáno:červen 2025

Možnost růstu
Málo peněz, špatná komunikace se zaměstnanci včetně nadřízeného

Firma nabízí různé možnosti vzdělávání
Napsáno:březen 2025

Se vším!! tuhle společnost nikomu nedoporučuju!! Jednají s lidmi jako s otroky!!
Napsáno:leden 2025

Práci v týmu mladých lidí
Pracovala jsem u firmy KFC. Je to práce vhodná pro lidi kterým nevadí studenti . Práce v mladém kolektivu vám dá energii .

Možnost kariérního postupu
Je tam za celkem krátkou dobu možnost kariérního postupu.
Napsáno:září 2024

Atmosféra v kolektivu dobrá
Neni
Napsáno:červen 2024

Zajímavé benefity: Sleva 25% do všech značek, manažeři 100% sleva na směně, zaměstnanci 30 Kč sendviče 10 Kč přílohy a 10 Kč nápoje Rychlý růst na instruktora a manažera. Naučíš se jazyk, jednat s lidmi, odolnost proti stresu, mít pevné nervy, počítat, trénuješ mozek, spolehlivost, pracuješ v týmu
Zvýšit platy u zaměstnanců a manažerské , to co má manažer má zaměstnanec jinde na obyčejné pozici. Chování a přístup k zákazníkům a kolegům, nekrátit, či rušit plánované směny
Napsáno:březen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma AmRest s.r.o.?