Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Činnosti v oblasti povinného sociální zabezpečení

V prvních letech práce milé a vstřícné kolegyně. Po letech práce zvyšováni platu až na docela slušný příjem. Příjemné benefity a po dobu několika let krásná pracovní setkání, s úžasným kulturním programem.
Ve firmě jsem pracovala přes 20 let. Práce mě bavila a naplňovala. Kolegyně byly skvělé a pomáhaly jsme si. Po slučování pojišťoven se změnily kamarádské poměry. Vedení myslelo jen na sebe a zatěžovaly nás stále novými úkoly, někdy úplně nereálnými požadavky. Pořád nás přesvědčovali, že naše práce není náročná a vlastně jí ani moc neodvádíme. Nikoho nezajímalo, že prostor na jídlo a zaběhnutí na WC děláme v poklusu. Ráno uvařený čaj jsme studený vypily v polední přestávce. Vedoucí nebyl schopný s ničím poradit, spíš obráceně. Pokud si s něčím nevědel rady, přehodil práci na nás. Po tolika letech v pernamentním stresu, který se neustále stupňoval, jsem onemocněla. A jak se zachovala firma? Přeci nemůžu chtít, aby mi za odvedenou práci byli vděční. Takže místo zkráceného úvazku, o který jsem si zažádala, mne po návratu z pracovní neschopnosti dali výpověď. Nevím, čím jsem si zasloužila takové jednání.

V ČPZP na pozici přepážkové pracovnice je nutné se znát problematiku zdravotního pojištění v ČR. Umět se orientovat v pojištění cizích státních příslušníků ze zemi EU i mimo EU. Dále je náplní práce navádět lázeňské návrhy, žádanky o zvýšení úhrady, proplácení preventivních programů - takže mít i přehled co se v daném roce klientům za preventivní programy nabízí. A v neposlední řadě obsluha klientů. Být připravený na dotazy klientů, empatický a umět si v každé situaci poradit. Dle mého názoru, je v pojišťovně stále něco, co se budete učit. I po 23.letech jsem se pořad zdokonalovala. Přeji všem novým zaměstnancům pevné nervy. Práce je to zajímavá, ale náročná. A po několika letech slušně ohodnocená.
Napsáno:leden 2025

Podpora zaměstnanců z jiných poboček a centrály.
neférové jednání přímých spolupracovníků
Napsáno:říjen 2021

ohodnocení, benefity, pružná pracovní doba
chování nadřízených,
Napsáno:srpen 2019

Loajalita vůči zaměstnanci
Napsáno:únor 2018

plat
Napsáno:leden 2024

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Česká průmyslová zdravotní pojišťovna?