V prvních letech práce milé a vstřícné kolegyně. Po letech práce zvyšováni platu až na docela slušný příjem. Příjemné benefity a po dobu několika let krásná pracovní setkání, s úžasným kulturním programem.
Ve firmě jsem pracovala přes 20 let. Práce mě bavila a naplňovala. Kolegyně byly skvělé a pomáhaly jsme si. Po slučování pojišťoven se změnily kamarádské poměry. Vedení myslelo jen na sebe a zatěžovaly nás stále novými úkoly, někdy úplně nereálnými požadavky. Pořád nás přesvědčovali, že naše práce není náročná a vlastně jí ani moc neodvádíme. Nikoho nezajímalo, že prostor na jídlo a zaběhnutí na WC děláme v poklusu. Ráno uvařený čaj jsme studený vypily v polední přestávce. Vedoucí nebyl schopný s ničím poradit, spíš obráceně. Pokud si s něčím nevědel rady, přehodil práci na nás. Po tolika letech v pernamentním stresu, který se neustále stupňoval, jsem onemocněla. A jak se zachovala firma? Přeci nemůžu chtít, aby mi za odvedenou práci byli vděční. Takže místo zkráceného úvazku, o který jsem si zažádala, mne po návratu z pracovní neschopnosti dali výpověď. Nevím, čím jsem si zasloužila takové jednání.
Opportunity to learn new things
V ČPZP na pozici přepážkové pracovnice je nutné se znát problematiku zdravotního pojištění v ČR. Umět se orientovat v pojištění cizích státních příslušníků ze zemi EU i mimo EU. Dále je náplní práce navádět lázeňské návrhy, žádanky o zvýšení úhrady, proplácení preventivních programů - takže mít i přehled co se v daném roce klientům za preventivní programy nabízí. A v neposlední řadě obsluha klientů. Být připravený na dotazy klientů, empatický a umět si v každé situaci poradit. Dle mého názoru, je v pojišťovně stále něco, co se budete učit. I po 23.letech jsem se pořad zdokonalovala. Přeji všem novým zaměstnancům pevné nervy. Práce je to zajímavá, ale náročná. A po několika letech slušně ohodnocená.
ČPZP je toxická rodinná firma. Vedení si z ní udělalo rodinný podnik. Podle toho vypadají vztahy na pracovišti a také platy.
Toxická firma plní toxických lidí.
Flexible working hours
Pružná pracovní doba, od 6.00 do 8.59 volitelná, od 9.00 do 14.00 pevná, od 14.01 do 17.59 volitelná. Na konci měsíce jste museli mít kladné saldo pracovního fondu, 8 hodin denně * počet pracovních dní.
Did you find Česká průmyslová zdravotní pojišťovna interesting?
There are 3 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?