GGT CZ, a.s.

Velkoobchod s tabákovými výrobky

Dobrý kolektiv až na pár výjimek
Vedení dává velmi najevo když nepatříte mezi oblíbence, chtělo by to větší respekt a důvěru od vedení.
Napsáno:duben 2021

Mnoho hodin, málo peněz, samé sliby a pak vám podrazi nohy. Už nikdy víc
Všechno by bylo dobré změnit. Hlavně přístup a ohodnocení
Napsáno:září 2019

Příliš času v práci hlavně i neděle
Napsáno:červenec 2019

Přestože je ve firmě hodně co zlepšovat, vedení se k tomu staví čelem a podniká konkrétní kroky, samozřejmě nejde všechno hned, ale postupně se na tom pracuje. Stejně jako firmě záleží na tom, jaké pacovní pomůcky a technologie zaměstnanci používají, hledá vždy to nejlepší.
Určitě jsou zde slabší zaměstnanecké benefity, ale i toto je oblast, která už začíná být uchopena a intenzivně se na ní pracuje. Stejně tak se vedení firmy zajímá o to, co funguje a co by se naopak mohlo zlepšit a to na všech úrovních. Samozřejmě nejde všechno uchopit hned, ale důležité pro mě je, že se k tomu vedení staví čelem a má chuť věci měnit k lepšímu.

Uplatnění pro starší 50 let
Uplatnění u nás najdou i zaměstnanci 50+... a že jich tu máme, ať ve skladu, v kancelářích, ale i na trasách. Jsou to většinou dlouholetí zaměstnanci, což také o ledasčem vypovídá. Možná je to dáno i tím, že naše zboží není těžké na manipulaci a nevyžaduje velkou tělesnou kondici. Určitě hraje roli i fakt, že letití zaměstnanci vědí, co mají dělat a málo co je překvapí. Není nad to udělat si svoji práci dobře, se vší zodpovědností, pak je spokojenost na obou stranách a není důvod ke změně. Občas nějaká změna či inovace nastane, ale jsou to změny k lepšímu a tak jsou i většinou dobře přijímány.

Klidnou práci
Konkrétně mám na mysli pozice skladníků a řidičů, které ve firmě převažují. Měla jsem možnost strávit několik dní na skladech, napříč všemi středisky a práce probíhá v normálním tempu, nikdo neběhá s jazykem na vestě, kdo si chce udělat přestávku, si ji udělá a dá si třeba kávu, nestojí mu nikdo za krkem a přestávku nestopuje. Na druhou stranu, jsou i dny, většinou před svátky, které jsou svižnější a je třeba zase máknout více. Co se týče řidičů, po té, co rozvezou svoji trasu, mají hotovo. Každý si zodpovídá za svoji odvedenou práci a vše co s ní souvisí. Pokud stihne rozvést rychle, může jít domů. Navíc, netaháme žádná těžká břemena. Když si každý dělá co má a dodržuje dohodnutá pravidla, má opravdu klid.
Napsáno:srpen 2024

Výplata vždy v termínu
Určitě bych tam nechal schopné lidi. A ty co se práci vyhýbali ty bych vyhodil.
Napsáno:únor 2018

Výplata vždy včas
Nezamestnavat lajdaky , cenit si dobrých výsledků , poslouchat a vnímat ty co ve firmě vydělávají
Napsáno:červen 2018

Ochota , super kolektiv
Nevím oničem
Napsáno:květen 2020

U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma GGT CZ, a.s.?