Oresi s.r.o.

Velkoobchod s nábytkem, koberci a svítidly

Dobré školení.
Slibují plat, který není reálné si u nich vydělat.
Dobrý den, děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu na školení, vyřídíme panu školiteli. Kolik si u nás prodejce vydělá, to ovlivní sám svým výkonem. Protože pro provizní část mzdy nemáme žádnou horní hranici, spousta našich kolegů si vydělá daleko více, než jsou průměry, které uvádíme v pracovní inzerci. Budeme velmi rádi, pokud takových kolegů bude jen přibývat.
Napsáno:listopad 2019

žádné benefity (pouze stravenky) velmi ohraničené vnímání zaměstnanců, až nepřátelsky

Ano vhodná je pro uchazeče bez zkušeností, naberou je zde a velmi rádi využijí jinde, tak jak se děje doposud. To je standard Oresi.
Napsáno:únor 2019

Ocenuji, že moji nadřízení naslouchají a nebrání se novým věcem jak v obchodě tak v provozu
Plat by mohl být větší

Protože, projektovat kuchyně vyžaduje sledovat technologie, trendy a technické novinky. Je pořád co se učit :-)

Rozmanitou práci
Rozmanitá je v komunikaci s klienty, projekt je každý jiný, nikdy se nenudíte.
Napsáno:duben 2019

Oresi je firma,kde zaměstnanec může být spokojený,maximálně se svým platem.
Nebyl jsem spokojen s jednáním mých přímých nadřízených a celkovým způsobům a úrovní společnosti Oresi s.r.o

produktové školení
příliš věcí, které nemohu ovlivnit, ale mají přímý vliv na prodej sliby marketingu, které nelze dodržet nereálná představa vedení o objemu prodeje v dané lokalitě
Napsáno:duben 2019

důkladnou přípravou nového zaměstnance na jeho pozici, dodnes, ač pro něj nepracuji, z toho těžím
méně administrativy
Napsáno:únor 2018

Ve výjimečných případech firma vycházela vstříc s možností práce z domova či individuálnímu rozvrhu pracovní doby. Tím ale veškerá pozitiva končí a následuje dlouhý seznam negativ.
Eliminace psychického tlaku ze strany vedení na zaměstnance, tj. nezdůrazňovat, že pokud se zaměstnanci něco nelíbí, může okamžitě jít, protože na jeho místo čeká před branou dvacet dalších. Zrušení povinnosti neplacených přesčasových hodin. Vypracování karierního řádu. Zrušení sledování a odposlouchávání zaměstnanců na pracovišti. Dlouhodobé budování vzájemné důvěry jak mezi vedením a řadovými zaměstnanci, ale i mezi samotnými řadovými zaměstnanci. Jestliže zaměstnanci nemají dobrý příklad ve svých nadřízených, pak ani oni nemohou mít mezi sebou dobré vztahy. Dávat zaměstnancům najevo, že si jich firma váží a je ráda, že pro společnost odvádí dobrou práci. To znamená, kromě případných dalších benefitů, slovní hodnocení.
Napsáno:červen 2017

Oceňuji kreativní práci a kolektiv na naší prodejně
Vadí mi přehazování činností (které nejsou jejich práce) na prodejny -> reklamace apod. A spolupráce mezi prodejnami a centrálou není vzájemná. Krátký dlouhý týden.
Napsáno:březen 2025

Různorodá práce s lidmi, každá linka se dá udělat jinak - není to stereotyp, dají se vydělat zajímavé peníze, spoustu věcí si mohu ovlivnit a rozhodnout sám. Dá se využít kreativita, tah na branku.
pracovní doba je od nevidím do nevidím.....možnost plánování dovolené je komplikovaný a omezený. velká odpovědnost za spousty věcí...
Napsáno:březen 2025

Skvělé úvodní školení a podpora lektora+kouče . Dobrá podpora truhlářů - kteří jsou na OSVČ
- Nastavení mzdy - Sliby zaměstnancům , které se ani později neplní - neochota nejbližšího vedení ( záleží na městě )
Napsáno:prosinec 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Oresi s.r.o.?