Slibují plat, který není reálné si u nich vydělat.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu na školení, vyřídíme panu školiteli. Kolik si u nás prodejce vydělá, to ovlivní sám svým výkonem. Protože pro provizní část mzdy nemáme žádnou horní hranici, spousta našich kolegů si vydělá daleko více, než jsou průměry, které uvádíme v pracovní inzerci. Budeme velmi rádi, pokud takových kolegů bude jen přibývat.
příliš věcí, které nemohu ovlivnit, ale mají přímý vliv na prodej
sliby marketingu, které nelze dodržet
nereálná představa vedení o objemu prodeje v dané lokalitě
Ve výjimečných případech firma vycházela vstříc s možností práce z domova či individuálnímu rozvrhu pracovní doby. Tím ale veškerá pozitiva končí a následuje dlouhý seznam negativ.
Eliminace psychického tlaku ze strany vedení na zaměstnance, tj. nezdůrazňovat, že pokud se zaměstnanci něco nelíbí, může okamžitě jít, protože na jeho místo čeká před branou dvacet dalších.
Zrušení povinnosti neplacených přesčasových hodin.
Vypracování karierního řádu.
Zrušení sledování a odposlouchávání zaměstnanců na pracovišti.
Dlouhodobé budování vzájemné důvěry jak mezi vedením a řadovými zaměstnanci, ale i mezi samotnými řadovými zaměstnanci. Jestliže zaměstnanci nemají dobrý příklad ve svých nadřízených, pak ani oni nemohou mít mezi sebou dobré vztahy.
Dávat zaměstnancům najevo, že si jich firma váží a je ráda, že pro společnost odvádí dobrou práci. To znamená, kromě případných dalších benefitů, slovní hodnocení.
Oceňuji kreativní práci a kolektiv na naší prodejně
Vadí mi přehazování činností (které nejsou jejich práce) na prodejny -> reklamace apod. A spolupráce mezi prodejnami a centrálou není vzájemná.
Krátký dlouhý týden.
Různorodá práce s lidmi, každá linka se dá udělat jinak - není to stereotyp, dají se vydělat zajímavé peníze, spoustu věcí si mohu ovlivnit a rozhodnout sám. Dá se využít kreativita, tah na branku.
pracovní doba je od nevidím do nevidím.....možnost plánování dovolené je komplikovaný a omezený. velká odpovědnost za spousty věcí...