Oresi s.r.o.

Velkoobchod s nábytkem, koberci a svítidly

Nejlepší vstupní školení které jsem kdy zažila. Super kolektiv a celkově lidi ve firmě. Člověk si může vydělat kolik chce - záleží jen na něm. Vždy je tu někdo, na koho se můžete obrátit.
Ještě bych více vylepšila benefity, jsou tu, ale prospělo bych jich více.
Napsáno:únor 2025

Skvělé pracovní prostředí, otevřenost, posouvání se jak finančně tak znalostmi.
Napsáno:únor 2025

Jednosměnný provoz, "rodinná" atmosféra, skvělé a férové vedení.
Malé drobnosti není potřeba psát, všude je něco.
Napsáno:únor 2025

V Oresi jsem dlouhodobě spokojená, byl mi umožněn přesun v rámci administrativy na pro mě zajímavější pozici. Moje návrhy a připomínky jsou vždy diskutovány, nejsou zameteny pod koberec. Moji nadřízení jsou dle mého lidé na správných místech. Zajímavá je i rozšiřující se nabídka benefitů, kde mimo jiné oceňuji i případnou možnou práci z domova, zajištění slev....
Napsáno:březen 2025

Baví mne práce s lidmi, a budějčáci jsou suprový. V Oresi se může každý prodejce realizovat a být špička. Nikdo vás tu nebuzeruje, jste svým pánem, záleží na vás jak jste šikovní a jak dokážete využít svůj potenciál a zvýšit svou výtěžnost. Zákazníků sem chodí opravdu dost. Máte naprostou svobodu, firma požaduje naprosto standardní pravidla chování a ostatní už nechává na samotných prodejcích, nikoho nechtějí tahat za ručičku. Na studio chodí fajn zákazníci, Oresi má dobré jméno a více cenových tříd, takže uspokojí všechny. Vedení společnosti je velmi vstřícné, školící program je obsáhlý a udělá z vás profesionála. Oceňuji benefit v podobě Multisportky po třech měsících a hlavně na Oresi, je perfektní, že provize za prodej kuchyní jsou vypláceny hned, po popisu smlouvy a zaplacení zálohy, což jinde nebývá pravidlem. Je zde také možnost kariérního postupu a zvýšení procentuální odměny. Mně jako rodiči ve střídavé péči, také vyhovuje že mám pracovní dobu na směny. Jediné co tu vidím v Českých Budějovicích za problém je absence vchodových dveří, takže tu v zimě dost táhne od hlavního vchodu a může se stát že prodejci sedící u dveří častěji nachladnou. Uvítal bych zde, alespoň dvě nové výstavní kuchyně, které budou podle aktuálních trendů a chybí mi zde ukázka nadstaveb a kuchyň s moderními úchyty wafe.
Jak jsem psal už v předchozím hodnocení, fajn by byly vchodové dveře, aby sem v zimních měsících netáhlo. A alespoň dvě nové trendy kuchyně s ukázkou nadstaveb a úchyty wafe. A už by mi nic nechybělo ...
Napsáno:říjen 2024

Baví mě na práci v Oresi možnost uplatnění osobní kreativity a rovněž motivační způsoby odměňování a zaměstnaneckých benefitů.
Myslím že je vhodná jistá míra časové flexibility k uspokojení a plnění všech pracovních povinností.
Napsáno:březen 2025

Oceňuji celkový přístup společnosti ke svým zaměstnancům a ochotu pomoci nejen na rovině pracovní, ale i osobní. Stále rozrůstající a zároveň stabilní společnost s dlouhou historií na trhu.
Větší jednotnost a prověření před uvedením novinek.
Napsáno:březen 2025

Super spolupráce mezi odděleními, Flexibilní pracovní doba, Pro mě vyhovující velikost firmy - dost velká, ale bez zbytečných korporátních zvyklostí, Hodně kolegů jsou dlouholetí pracovníci - to je pro mě “záruka spokojenosti”
Prostory centrály jsou sice super moderní, ale v zimě se dají hůře vytopit.
Napsáno:březen 2025

Oceňuji rozmanité školení, spolupráci mezi všemi, možnost skloubit soukromý život s pracovním.
Nenapadá mě nic zásadního.
Napsáno:březen 2025

V Oresi jsem celkově spokojená. Máme dobrý kolektiv. Líbí se mi možnost MultiSport karty, kterou jsem nově využila. Další výhodou je za mě stravenkový paušál.
Netopí se na toaletách. A nedostatečně se odvápňuje konvice na čaj, která je často zanesená.
Napsáno:únor 2025

Zaujala / nezaujala vás firma Oresi s.r.o.?