Skvělý přístup kolegů, vždy ochotně pomůžou a poradí. Ve firmě panuje přátelská atmosféra. Férové jednání nadřízených. Důvěra. Možnost rozvíjet své vědomosti. Flexibilita. Fajn pracovní prostředí, firma se snaží, aby tu zaměstnanci byli spokojení. Informovanost.
Kdykoliv můžu zajít za kýmkoliv pro pomoc, radu, přijít s nápadem, požádat o nějakou změnu.
Plochá organizační struktura s minimem otravných procesů.
Možnost si dohodnout individuální podmínky (homeoffice, pracovní doba,...)
Více informací napříč firmou. Firma nic neskrývá asi záměrně, ale někdy se informace dostane ke mě později.
Pružnou pracovní dobu
Obecně je stanovena částečně pružná pracovní doba, důležitější jsou výsledky práce než doba strávená a vykázaná nad prací..
Práce z domova byla běžná i před Covidem a je součástí firemní kultury.
Firma se nebrání zkráceným úvazkům, tam kde to dává smysl a kde to lze, stejně tak si lze dohodnout i pružnější pracovní dobu s ohledem na děti, sport a jiné aktivity.
Volnost a samostatnost
Společnost GEM System umožňuje například pružnou pracovní dobu.
Na rozdíl od velkých společností není svázána striktními procesy a nesmyslnými pravidly. Dále se společnost snaží se, aby lidé dělali to co jim jde nejlépe a kam chtějí směřovat (s dlouhodobého hlediska, s krátkodobého hlediska převáží projektové potřeby).
- není to korporát :-)
- s lidma z IT podpory se dá mluvit a pomohou
- není problém dohodnout home-office
- když bylo potřeba cokoliv vykomunikovat, šlo to
- měl jsem opravdu štěstí na skvělé kolegy
- dohodli jsme se na platu, se kterým jsem spokojen
upřímně po skoro roce jsem zde stále rád a nenapadá mě téměř žádné negativum (ano, občas zazlobí wifi, ale to jsou drobnosti).
Ve firme se paralelne pracuje na spouste projektu a nove projekty zacinaji. Takze je velka prilezitost vyzkouset si rucne technologie a neco se priucit...