GEM System a.s.

IT projektové řízení

Zajimavé projekty, NEkorporátní prostředí
Napsáno:říjen 2020

Skvělý přístup kolegů, vždy ochotně pomůžou a poradí. Ve firmě panuje přátelská atmosféra. Férové jednání nadřízených. Důvěra. Možnost rozvíjet své vědomosti. Flexibilita. Fajn pracovní prostředí, firma se snaží, aby tu zaměstnanci byli spokojení. Informovanost.
Napsáno:září 2019

Neformální prostředí, plochá struktura, dobré vztahy
Platové ohodnocení
Napsáno:listopad 2024

Neformální atmosféra Jednoduchá struktura společnosti Jednoduché procesy Mohu s čímkoliv přijít a pokud to dává smysl, tak mohu něco změnit, zlepšit
Možná by mohla být lepší informovanost ohledně strategie
Napsáno:listopad 2023

nekorporátní prostředí, pestrý výběr klientů a projektů na kterých je možno se podílet
Napsáno:srpen 2021

Kdykoliv můžu zajít za kýmkoliv pro pomoc, radu, přijít s nápadem, požádat o nějakou změnu. Plochá organizační struktura s minimem otravných procesů. Možnost si dohodnout individuální podmínky (homeoffice, pracovní doba,...)
Více informací napříč firmou. Firma nic neskrývá asi záměrně, ale někdy se informace dostane ke mě později.

Pružnou pracovní dobu
Obecně je stanovena částečně pružná pracovní doba, důležitější jsou výsledky práce než doba strávená a vykázaná nad prací.. Práce z domova byla běžná i před Covidem a je součástí firemní kultury. Firma se nebrání zkráceným úvazkům, tam kde to dává smysl a kde to lze, stejně tak si lze dohodnout i pružnější pracovní dobu s ohledem na děti, sport a jiné aktivity.

Volnost a samostatnost
Společnost GEM System umožňuje například pružnou pracovní dobu. Na rozdíl od velkých společností není svázána striktními procesy a nesmyslnými pravidly. Dále se společnost snaží se, aby lidé dělali to co jim jde nejlépe a kam chtějí směřovat (s dlouhodobého hlediska, s krátkodobého hlediska převáží projektové potřeby).
Napsáno:srpen 2021

Různorodé projekty a zajímavé technologie, příjemná atmosféra a výborný kolektiv, plochá struktura, malá byrokracie.
Možná by neškodila větší informovanost o dění ve firmě.
Napsáno:duben 2020

Duvera k zamestnancum Atmosfera na pracovisti nesvazana predpisy Moznost prace z domova Moznost skloubit soukromy i pracovni zivot
Zefektivneni rizeni (porady, planovani, procesy) Zpruhledneni systemu ohodnocovani Penzijni pripojisteni jako benefit
Napsáno:srpen 2018

Zajímavé projekty, Pracovní kolektiv, Pružná pracovní doba, Nápadité teambuildingy.
Napsáno:září 2019

- není to korporát :-) - s lidma z IT podpory se dá mluvit a pomohou - není problém dohodnout home-office - když bylo potřeba cokoliv vykomunikovat, šlo to - měl jsem opravdu štěstí na skvělé kolegy - dohodli jsme se na platu, se kterým jsem spokojen
upřímně po skoro roce jsem zde stále rád a nenapadá mě téměř žádné negativum (ano, občas zazlobí wifi, ale to jsou drobnosti).

Ve firme se paralelne pracuje na spouste projektu a nove projekty zacinaji. Takze je velka prilezitost vyzkouset si rucne technologie a neco se priucit...
Napsáno:září 2019
Zaujala / nezaujala vás firma GEM System a.s.?