Férový a transparentný prístup po všetkých smeroch.
Firma priťahuje talenty a profíkov, ktorých baví to, čo robia.
Veľký priestor pre sebarozvoj a sebarealizáciu.
Absencia stereotypov - vďaka roznorodým klientom a projektom, roznorodým ľuďom a celkovej dynamike firmy prináša práca neustále nové výzvy a človek nepadá do zabehnutých kolají.
Dynamické prostredie nemusí byť fit pre každého.
Ľudia, ktorí sa chcú viezt, nechcú vystúpiť z komfortnej zóny a chcú prácu len odbaviť vačšinou v práci nenajdú radosť a naplnenie.
Oceňuji u nás zejména to, že se u nás hledí na feedback jako na něco co má člověku pomoci, i když je negativní. Lidé se dozví, jakou práci odvádí. Kromě toho je zde mnoho prostoru pro růst. Nabídka dalšího vzdělávání a kurzů, coachingu a dalších benefitů jako hedepy.
Některým lidem může vadit větší zodpovědnost, kterou za projekty/úkoly dostávají.
Triad je ambiciózní agentura, ve které ale nejen díky velikosti, ale také firemní kultuře vládne příjemná nekorporátní atmosféra. Přitom jsou tu ale lidé, kteří jsou profesionálně na vysoké úrovni.
Vždy je co zlepšovat. V našem případě je jako v každé agentuře třeba neustále zlepšovat organizaci workflow.
Firemní kultura - specifická firemná kultura, ve které se dobře pracuje
Zajímavé projekty, na které si člověk sáhne
Otevřenost, dáváme si feedbacky, komunikujeme pravdivě
Nejvíc oceňuji férovou a otevřenou komunikaci. Jde se vždy skvěle domluvit, když zaměstnanec je dospělý, spolehlivý a zodpovědný. Triad je plný inspirativních lidí na různých pozicích, vždy s ochotou pomoc nebo poradit. Kdo je šikovný, zodpovědný a přistupuje ke komunikaci otevřeně má příležitost se rychle posouvat a růst.
Zaujala / nezaujala vás firma TRIAD Advertising, s.r.o.?