– Svoboda a ochota vyjít vstříc
– Kvalifikovaní kolegové
– Příležitosti pro rozvoj, zajímavou práci a kariérní růst
– Možnost pracovat na mezinárodních klientech a trzích mimo Česko
– Creative departement je velmi otevřený – můžete opravdu dělat věci, které chcete, a na vašem názoru vedení záleží.
– Kolegové a zápal pro věc
Je to sice problém reklamních agentur obecně, ale čas od času může být práce trochu overwhelming z různých důvodů –například několik projektů s šibeničními deadliny najednou.
Transparentní prostředí ve kterém záleží především na lidech v týmu a výsledcích. Díky tomu je komunikace, práce i růst jednotlivce a celé firmy na denním pořádku.
Nemám žádné výrazné výhrady k práci ani k fungování celé firmy.
Ochota mě vždy vyslechnout
Svoboda a odpovědnost, možnost ovlivnit moji náplň práce i to s kým budu spolupracovat
Důvěra ze strany vedení
Skvělý a motivovaný tým, který se neuspokojí s průměrnými výstupy
Snahu být nejlepší při zachování lidskosti a balancu
Je to dané hlavně branží - rychlost, očekávání klientů jsou často nerealistické s ohledem na timing a rozpočty. Vím ale, že se naše agentura snaží toto měnit nejen pro nás, ale i pro trh. Je možné, že by se dalo udělat víc.
Najlepšia je možnosť dostať sa k širokému záberu činností a zodpovedností aj hneď krátko po nástupe, aj mimo oficiálne zaradenie a nie až si to človek v agentúre "odsedí" a zaslúži alebo len presne to, čo má v job description.
Chcelo by to lepší systém interného vzdelávania a posúvania ľudí na ich pozíciách.
Nejvíce si v Triadu cením otevřené firemní kultury a super týmu. Jako hlavní benefit vnímám investici do vzdělávání zaměstnanců - důraz na to aby jsme byli stále v obraze. A také kariérní růst - kdo chce a má co nabídnout, tomu se vedení snaží vyjít vstříc.
Velká pracovní zátěž, časté přesčasy (ale jsou vždy vynahrazené)
Kontinualni snaha zapojovat vsechny ve firme do deni, moznost karierniho posunu, transparentni komunikace, fer odmenovani extra prace, prijemne prostredi. Kolegum zalezi na druhych, dokazou si pomahat a vychazet si vstric.