• Široká nabídka benefitů – zejména cafeterie, která umožňuje flexibilně vybrat, co člověku vyhovuje nejvíce. Oceňuji také možnost sick days, příspěvek na sport a další zaměstnanecké výhody.
• Spolupráce na zajímavých projektech – díky nim jsem získala nové zkušenosti, které mě posunuly profesně i osobně.
• Moderní zázemí a prostředí, kde je možné využívat kvalitní pracovní nástroje a technologie.
• Příležitost se učit
• Za poslední rok došlo ke změně vedení společnosti, což výrazně ovlivnilo firemní kulturu. Prostředí už nepůsobí tak otevřeně a přátelsky jako dříve.
• Mezi zaměstnanci se šíří nejistota spojená s odchody kolegů a obavami z propouštění.
• Vztahy na pracovišti jsou často založené na osobních vazbách a protekci, což oslabuje férové pracovní podmínky.
• Vedení by mělo více dbát na transparentnost, rovný přístup a dodržování zákonných povinností vůči zaměstnancům.
Rozmanitou práci
Vše se neustále mění za pochodu a doplňují se informace. Někdy to může působit zmatečně.
Příležitost využít cizí jazyky
Je to korporátní firma, kde pracuje hodně cizinců. Na HQ v Praze určitě, v terénu už cizí jazyk tolik potřeba není, samozrejmě záleží na pozici, kterou zastáváte.
oceňuji lidský přístup zaměstnavatele, skloubení osobního a pracovního života a pozitivní přístup všech mých kolegů ať už k práci samotné tak ke společnosti
Velmi oceňuji férový přístup vedoucích u naší firmy. Také máme super program pro oceňování zaměstnanců, kdy si můžeme přijít každý měsíc na další peníze k platu nebo jiné benefity.
Někdy je obtížné skloubit pracovní a soukromý život, ale to je skoro ve všech firmách stejné.
Možnost kariérního postupu
Osobně jsem začínal u naší firmy jako skladník a postupem času jsem se vypracoval až na manažerskou pozici
Tím že jsme velká mezinárodní firma, není tu snad žádná oblast práce, odborné kvalifikace nebo moderní technologie, která by v naší firmě nebyla.
Firma se o své zaměstnance dokáže velmi dobře postarat. Je to jedna z mála firem, u kterých vidíte, že jejich lidé jsou to nejdůležitější, co firma má. PMI nabízí velký prostor pro seberozvoj a kariérní růst. Když je člověk šikovný, nic není nemožné. Velmi důležitá je flexibilita, kterou máme ve všem.
Špatná komunikace změn
Philip Morris je velmi bohatá společnost, která si může dovolit dát prostor realizovat ty nejlepší a nejbláznivější nápady, pokud dávají business smysl. Vše se u nás mění s příchodem IQOS, takže je zde spousta příležitostí se učit. Učit se "learning by doing".
Super parta lidí, která drží pohromadě i mimo práci. Všichni kolegové jsou velmi ochotní zaškolit, poradit a pomoct.
Krásné kanceláře v centru Prahy, podpora home office, skutečně flexibilní pracovní doba a podpora work-life balance. Prostě firemní kultura na jedničku!
Zároveň je díky ambiciózní strategii a transformaci spousta příležitostí pracovat na zajímavých projektech. Nadřízení nechávají velký prostor pro samostatnost a nápady jsou vítány.
Mile mě taky překvapila úroveň benefitů od těch finančních, přes cafeterii a Multisport až po takové drobnosti jako byla čokoláda pro kolegy ke dni mužů.
Obvyklé těžkopádnosti korporace jako je například zdlouhavý globální vývoj.
Santiniho schodiště
Terasy pro odpočinek i týmové obědy
Kanceláře s krásným výhledem