Profesionálové v oboru elektrotechniky
Profesionální zaškolení
Nejmodernější technologie
Nejmodernější technologie
ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o. image+9

ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o.

Výroba komunikačních zařízení

Stabilita
Flexibilita
Napsáno:prosinec 2017

měli jsme benefit týden zdraví, ale přednášky jsme si museli nadělat, to samé je u jazykového vzdělání - pokud je to benefit, tak proč nadělávat hodiny
Z oddělení:Nákup
Napsáno:září 2019

ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o. image 1
ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o. image 2
ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o. image 3
Firemní akce a večírky+9

Pružná pracovní doba, technologie, rozvoj
Zařazování do platových tříd, nemožnost posunu
Napsáno:září 2019

Spíš zajímavé než náročné. Člověk často řeší problémy ve výrobě, nebo něco zlepšuje a je potřeba trochu kreativity při návrhu a aplikaci řešení. Některé problémy se řeší i delší dobu a správný postup je nalezen až na několikátý pokus, tudíž je vhodná trpělivost a orientovanost na cíl.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Na většině pracovních pozic si lze pracovní dobu sjednat podle potřeby, což se hodí když je potřeba děti odvést do nebo ze školy. Firma dále pořádá různé akce pro děti jako mikuláš, den dětí a různé další.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:říjen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o.?
Velmi zajímavá práce s moderními technologiemi. Každý den máme příležitost naučit se něco nového. Velmi příjemné a moderní prostředí. Férový přístup k zaměstnancům a velmi dobré platové ohodnocení. Firma se snaží zavádět nové benefity. Velmi korektní jednání při sociálním dialogu. Aktuálně máme velmi schopného personalistu. Ve firmě je pozitivní atmosféra a dobrý kolektiv. Firma podporuje sportovní a kulturní vyžití zaměstnanců a snaží se pořádat i mimopracovní aktivity.
Chybí mi nějaký nadstandardní benefit navíc, něco co by lidi více upoutalo. Relaxační místnost přímo ve firmě, víkendový teambuilding pro jednotlivé týmy nebo možnost dostat pár dní dovolené navíc, jako odměnu za splnění nějakého mimořádného úkolu.

Rozmanitou práci
Náplň práce je rozmanitá nejen dle jednotlivých pracovních úkolů, ale dle techniky se kterou se zde pracuje

Příležitost využít cizí jazyky
Denně vyřídím několik emailů a telefonátů v německém jazyce. Dokumentace je též v anglickém a německém jazyce.
Z oddělení:Výzkum, vývoj

Aktivní zájem o zaměstnance
Jsem zatím spokojená se vším
Napsáno:leden 2021

Zázemí kvalitní firmy a jistota trvalého zaměstnání. Příjemné pracovní prostředí. Dobré ohodnocení za vykonanou práci. Možnost neustále se zdokonalovat a rozvíjet.

Práci v týmu mladých lidí
Práce v týmu je v naší firmě velmi důležitá. Lidé, kteří pracují společně se musí na svém pracovišti cítit dobře. Kvalitní spolupráce mezi členy jednotlivých týmů umožňuje celému pracovišti dobře odvádět svou práci.

Ačkoli noví pracovníci nemají zkušenosti, společnost Rohde a Schwarz nabízí kvalitní zaškolení ve vlastním školícím středisku. Zároveň jsou noví zaměstnanci zaškolováni i přímo na svém pracovišti.
Napsáno:leden 2021

Firma ROHDE & SCHWARZ je špičkový výrobce měřících přístrojů. A jako takový musí sledovat trendy a reagovat na ně. To přináší nové procesy a možnosti uplatnění.
Napsáno:srpen 2022

Někdy prostě není na výběr. Co dodat - jediná velká průmyslová firma v regionu...
Některým nadřízeným přerostla vidina moci přes hlavu. Ale z druhé strany - alespoň se dobře projevily charaktery. S některými být prostě nechceš...
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste měl/a negativní zkušenost. Velmi nám záleží na neustálém zlepšování pracovního prostředí, a proto jsme do našich systémů integrovali 360° zpětnou vazbu, která zahrnuje i hodnocení vedoucích pracovníků. Na základě těchto podnětů následně podnikáme kroky k nápravě. Chápeme, že ne vždy dojde k vzájemnému souladu mezi týmem a jednotlivci. V takových případech nabízíme možnost přechodu do jiných týmů či oddělení prostřednictvím interních výběrových řízení, kde může lépe vyhovovat pracovní kolektiv. Ještě jednou vám děkujeme za váš názor a přejeme mnoho úspěchů na další kariérní cestě. S pozdravem, R&S Vimperk.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:srpen 2024

U této firmy máme ještě 40 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o.?