V jihočeském kraji velice slušný plat
Finance na technologie - nekupují se staré "šunty"
Flexibilita v plánování dovolených
Bohůžel většina vedoucích (nižší a střední management) na svou pozici "vyhnije" v praxi to znamená, že stačí být na pracovní pozici služebně nejstarší.
Funguje zde myšlení - jsi nový? nandáme ti co jen budeš chtít. pokud je člověk již zaměstnán tak nedostane, ten už je "zaháčkovaný"
Nulová motivace pro zlepšování - jediný způsob jak navýšit plat je změna pozice nebo osobní ohodnocení, které udělá minimální rozdíl v platu.
Firma je ideální pro lidi bez zkušeností hlavně díky platu, který je stejný ať už děláte ve firmě 10 let nebo 5 minut
V Rohde Schwarz mě dobře zaučili na konkrétní pozici, abych mohla samostatně pracovat. Investuje se zde do školení, do jazykových kurzů...
Mezi benefity patří určitě sick day, 2 dny volna navíc na děti dle KS, ale i další benefity jako různé slevy na sportovní aktivity a jiné,
Zaujala / nezaujala vás firma ROHDE & SCHWARZ závod Vimperk, s.r.o.?