Během roku jsem se naučila hodně věcí týkající se finančního i mzdového účetnictví. Je stále co rozvíjet. Člověk se učí i asertivitu vůči některým klientům. Je zde příjemná pracovní doba a někdy jiné úkoly než běžné byly zajímavé vyplňovat.
Někdy se hrotí některé věci zbytečně. Občas se nadržuje klientům. Někteří kolegové jsou lépe hodnoceni na základě určitých kamarádství. Neochota některých klientů odpovídat jakýmkoli způsobem je někdy o nervy, obzvlášť při uzávěrkovém období.
Možnost vzdělání, kariérní postup, zvyšování platu, příjemné prostředí, super kolektiv, férové jednání
Vedení by mělo ukončit spolupráci s některými klienty
Klienti neustále přicházejí s novými "fantastickým" nápady, někdy také s problémy, často se mění zákony. Čekala jsem, že účetnictví bude monotónní práce, ale je to přesně naopak.
Jedná se o úspěšnou a stále rostoucí firmu. Vedení má vůli i energii zlepšovat věci a řešit případné problémy.
Moderní kanceláře v centru Prahy
Zajímavá práce
Málo přesčasů a možnost vybrat nebo proplatit
Dobrá atmosféra
Někdy až příliš tolerance k méně schopným kolegům kolegům, což potom brzdí celý kolektiv
Příležitost využít cizí jazyky
Firmá má mnoho mezinárodních klientů, se kterými je třeba komunikovat anglicky.
Možnost práce při studiu
Brigádník (či part-timista) je plnohodnotný člen kolektivu se stejnými úkoly jako ostatní, pouze v menším objemu úměrně času. Jedné se tedy o plnohodnotnou praxi pro další kariéru, nikoliv činnosti poskoka. Práci se dá naplánovat s ohledem na školu a respektují zkouškové období.
Snad jediná účetní firma, kde skoro nejsou přesčasy.
Jedná se narovinu. S šéfkou se dá dohodnout.
Mám pocit že po dvou letech tady už umím skoro všechno...