VLTAVA LABE MEDIA a.s. image

VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Mediální skupina

S kávovarem.
Nejhorší zaměstnavatel, kterého jsem zažil.
Napsáno:červen 2019

Pouze dobra spoluprace v ramci jednotlivych pracovist. To je velkou vyhodou. Nabireji se zde zkusenosti.
Rozhodne financni stranka. Pri bezne praci delat i nadstandardne za dnes jiz rikajici “minimalni mzdu v Praze”, je litostive. Bonusy smesne. Celkove to vyzniva jako vysmech vsem zamestnancum. Penizky si evidentne nekdo hazi do sve kapsy a pro zebraky zustava par haliru na duchodove pripojisteni, kde v jinych firmach maji o jednu nulu navic. Ve drahe budove kde na obed lidi ze svych platu nedosahnou nejsou ani stravenky... nemel by se nekdo zamyslet, ze bez tech zamestnancu to ale nepujde? Manageru vic nez dveri v cele budove... rady porady a vymysli se horsi a horsi veci...
Napsáno:leden 2019

příjemný kolektiv i vedení.
Špatné vztahy s kolegou na pracovišti. Zvyšující se nároky na rychlost práce.

Náročné úkoly
Prace je různorodá po celý den, často se mění zadání i na poslední chvíli. Nikdy se nenudíte.
Napsáno:červen 2019

možnost home office, sick days, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění
kanceláře formou openspace (naprostý nedostatek "klidu" na práci, žádné prostory k vyřízení naléhavých soukromých telefonátů atp.), přestěhování firmy do nových budov na okraji Prahy, nadřazené chování k podřízeným
Napsáno:květen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s.?
Flexibilní pracovní doba Kontakt se známými osobnostmi Práce redaktora dávala možnost rozhledu a přehledu Práce s moderními technologiemi
Stagnující plat po dobu 5 let, bez jakékoliv motivace Pracovní víkendy Neproplacené přesčasy, někdy dlouho do noci Obrovská zodpovědnost a tlak na deadliny Nešlo skloubit s rodinným životem, neustále ve střehu a na telefonu
Napsáno:prosinec 2018

Slušné jednání, profesionální přístup kolegů
Po příchodu nového generálního ředitele se situace velmi zhoršila, především v mezilidských vztazích. Začalo se vytrácet férové jednání, naopak na jednotlivých úsecích bylo znát přepracování, napětí, nervozita. Výpovědi lítaly a nikdo si nebyl jistý dnem ani hodinou

Práci v týmu mladých lidí
Z důvodu nasazení vysokého tempa, vysokých nároků, smyslu pro detail, kreativitu, dravost, nové nápady a hlavně flexibilita. Zkušení, starší zaměstnanci nestačí vysokému pracovnímu nasazení, většinou sami odcházejí. Na druhou stranu se vytrácí kamarádské uvolněné vztahy a kolektivní porozumění a vzájemná výpomoc.
Napsáno:prosinec 2018

Někdy dobrá atmosféra a několik fajjn kolegů.
Arogance, přezíravost a bohorovnost šéfů a vedení - především od šéfredaktora Pražského deníku až po ředitele redakcí. Jednání ve smyslu "v zámku a v podzámčí" - někteří zaměstnanci se chovají jako nadlidi. Už jen striktní dělení na zaměstnance (kteří jsou bráni jako něco víc) a "externí pracovníky" (kteří nemají téměř žádná práva a benefity).
Napsáno:listopad 2018

Není firemní auto velké nároky vedení, které se nedají reálně splnit v pracovní době příliš mnoho zbytečných tabulek, které akorát krátí čas celkově politika firmy je špatná-chtějí mezi zaměstnancí vytvořit konkurenční prostředí PRAHA má vše, Hradec Králové - nepošlou ani kancelářské potřeby, žádné večírky, stmelení kolektivu apod.
Napsáno:prosinec 2018

Určitě jsem se něco naučila.
Plat
Napsáno:listopad 2018

Pružná pracovní doba, možnost využití vlastní kreativity, možnost uskutečnit vlastní novinové projekty, férovost
omezovaní počtu redaktorů v oblastních redakcích, méně prostoru na oblastních stranách
Napsáno:prosinec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma VLTAVA LABE MEDIA a.s.?