Jaký je zaměstnavatel
Kolegové
Nadřízení
Míra spokojenosti
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Pracovní doba není pevná. Můžete pracovat z domu a je flexibilní.
Zaměstnance bez předchozích zkušeností připraví na pozice propracovaným systémem školení, workshopů a mentoringem. Následně VLM Akademií, kde si může každý zaměstnanec vybrat doplňkový kurz nebo školení podle své potřeby případně zájmu.
Firma se snaží reagovat na aktuální situaci na trhu médií. Jak v oblasti plánování a rozpočtu, tak i náborem odborníků, kteří problematice rozumějí a mohou tak dál předávat své zkušenosti a nastavovat nové cesty a postupy. V tom případě ocení flexibilní zaměstnance ochotné učit se novým věcem a posouvat tak firmu stále dál.
Tím, že je práce velmi flexibilní a nemusíte být v práci přesně 8 hodin jako všude jinde. Člověk si může zajít k lékaři, na nákup, nebo klidně na oběd.
Byla jsem na pozici mediálního poradce - vzletný název pro člověka, který shání inzerci do novin nebo časopisů VLM. Práce je z domova. Je to fakt honička, ale organizaci telefonátů a schůzek má člověk zcela ve své režii.