Plat, stravenkový paušál, voňavá práce, která mi bavila, ráda jsem se učila novým věcem.
Kolegové nejsou nápomocní ke každému, raději spolupracují s tím, kdo už má s pekařinou zkušenosti a vedení by za tak krátkou dobu v zaměstnání uvítalo nejlépe robota.
Jistota u nich je určitě na prvním místě, dokážou vás vyslechnout a podřídit se podmínkám které vy jim řeknete , dokážete se společně domluvit jak by vaše dny modli vypadat
Klidnou práci
Hluk tam není skoro žádný, když jsem byla na směně a dělala svou danou práci,tak jsem dokázala přemýšlet i nad svým soukromým životem a věcmi které potřebuju zařídit, spolupráce lidí tam byla úžasná, každý mi dokázal pomoci,byli ke mě milý
Práce u dopravy je pohodová, ale dokáže to také být pěkná makačka fyzicky i psychicky. Ohodnocení řidičů Penamu je spíše podprůměrné a pokud tě tato práce, kolektiv a prostředí vyloženě nebaví a neuspokojuje, za riskování života na silnicích to nestojí. Penam ale čas od času nabízí i rozšíření řidičského oprávnění, které proplatí, za předpokladu, že se u firmy udržíte na další tři roky - případně doplatíte zbylou část. Auta a dodávky jsou vcelku v dobrém stavu a udržované.