Honeywell Aerospace Olomouc s.r.o.

Výroba letadel a kosmických lodí a souvisejících zařízení
Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce65 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

68 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 711 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2943 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 2029 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 914 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 46 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 35

Před masivním propouštěním ve firmě fungovala " školička" , kde zejména operátoři byli patřičně zaškoleni a přišli do styku s materiálem a měřidly používanými v leteckém průmyslu.

Řád a pravidla
doporučuje 34

Musíte dodržovat spoustu předpisů a nařízení. Na pracovišti má vše své místo.

doporučuje 26

Letecký průmysl bude vždy nabízet stabilitu. Bohužel covid a problém s boingem mu v roce 2020 moc nepomohly, věřím že se opět vzpamatuje a bude zase na své špičce úspěchu jako předtím.

Možnost kariérního postupu
doporučuje 24

Honeywell je opravdu velká firma, která nabízí mnoho školení a tudíž Vás i zkušenostmi posune o mnoho levlů výš. Vedoucí si těchto zkušení všimají a tudíž máte velkou možnost kariérního postupu. Letectví je monumentální a to jde i poznat ve společnosti Honeywell.

doporučuje 24

Protože děláte pod tlakem, že se něco nestihne. Každá chyba může někoho stát život což Vám nadřízený bude rád připomínat. Někdy Vám technolog neurčí postup výroby takže si postup vymyslíme vlastně sám.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Zaujala / nezaujala vás firma Honeywell Aerospace Olomouc s.r.o.?