Kolektiv, atmosféra jak v našem širším týmu tak i v projektovém týmu je pohodová, příjemná a přátelská.
Drtivá většina kolegů v týmu jsou zkušení lidé, od seniorních kolegů se lze mnoho naučit.
Přímí nadřízení (teamleader, B3) a Scrum Master nás podporují.
Home office se centrálně omezuje, není to již na rozhodnutí v rámci jednotlivých týmů, ačkoliv u nás hybrid fungoval dobře -díky tomu vzniká nejistota vzhledem k dojezdové vzdálenosti z regionů. Tímto se naplno projevila nevýhoda korporátu s tisíci zaměstnanci a nadnárodním vlastníkem (KBC Group).
Plat by mohl být lepší.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Nemám vlastní zkušenost, ale podpora rodičů v bance podle mě je, alespoň v případě menších dětí,. Poskytuje den volna navíc, home office, akce pro děti zaměstnanců, podpůrné aktivity pro rodiče odcházející na mateřskou/rodičovskou,.
Uplatnění pro starší 50 let
Banka poskytuje jistotu zaměstnání, příjemné benefity a pohodové, stabilní pracovní prostředí. (nemohu ale posoudit jak je to v Retailu, na pobočkách, v jiných společnostech skupiny!)
stabilní zaměstnavatel
velmi zajímavé benefity
super kolegové
komunikace vyšších nadřízených dolů
omezená možnost pro diskuzi
tlak na zvyšování výkonnosti
Práce v administrativě není zas až tak moc náročná, stačí vám základní znalost práce s PC. Pokud je potřeba k výkonu práce certifikace banka, vám zajistí možnost složení zkoušky. Zaučení pracovních postupů vás naučí seniorní kolegové.
Netradiční benefity
Banka poskytuje benefity: stravenky vysoké hodnoty, penzijní a životní pojištění, zaměstnanecký mobilní tarif, roční bonusy do výplaty či do cafeterie.
Začnu tím pozitivním:
Benefity, velká flexibilita, možnost HO
Možnost kariérního růstu (na centrále)
A teď to negativní:
V mém případě dost nekompetentní vedení, které neumí komunikovat a delegovat práci. Opravdu nedostatečné vstupní produktové školení. Firma se tváří, že chce od zaměstnanců zpětnou vazbu, když ji ale dostane, nic s tím nedělá a ignoruje. To celé mé hodně zklamalo.
Skvělé prostředí na osvojení schopností. Mzda relativně standardní vůči trhu. Stabilní zaměstnavatel. Hodně lidí, někteří jsou k nezaplacení, jiní k uškrcení. V souhrnu - je to fajn práce, ale kolik pozic tolik může být zkušeností. Hodně záleží na týmu, takže si dejte pozor na červené vlajky. Jinak je slušná pravděpodobnost, že budete velice spokojeni.
Jste jeden z mnoha a s tím je potřeba počítat. Všichni jsou v bance nahraditelní. Kariéru tady úplně nečekejte, ale vyšvihnout se dá. Občas narazíte na nevyhoditelné protivy.
Banka nabizi skutecnou flexibilitu. Nejen home office, ale i volba casu, kdy mohu pracovat. Je to o dohode a moznostech. Je pro-rodinna. Atmosfera je pratelska, zalozena na vztazich.
Procesy a systemy, ale lepsi se to.
Možnost kariérního postupu
Banka nabizi mnoho moznosti, podporuje interni rotace. Pestrost prace je velika. Sama pracuji na 7.pozici v 18ti letech, v ruznorodych rolich. CSOB je vlastnena skupinou KBC, rotace je proto mozna do Bruselu ci jinam ve skupine.
Jsme si blízko
Nestojíme na místě