Jsme posedlí technologiemi. Dostáváme na náš trh skvělé smart produkty. Často jsou tak neočekávaně nové, až provokují. Nejraději máme ty, co dokáží měnit naše životy.
EasyCo bylo pro mou profesní cestu zcela zásadní firmou. Díky ní jsem se mohl rozvíjet a zdokonalovat ve své profesi. Vedení firmy mi vždy naslouchalo a bylo empatické. Ze své autentické zkušenosti mohu říci, že jsem v této firmě spokojený a jsem upřímně rád za roky naší úspěšné spolupráce.
Oceňuji férovost nadřízeného, přátelskost, vlídnost a lidskost vůči zaměstnancům. firma byla vedena cílevědome, zodpovědne, nové vize o rozvoji firmy do budoucna byli diskutovány v týmu a na pracovišti byla cítit pozitivni energie. Naučila jsem se spoustu nových věcí od objednávek přes koncovou distribuci zboží zákazníkovi k jeho spokojenosti. Práce mě svou pestrosti v této firmě moc bavila.
Jelikoz firma se zabyva podnikanim ve sluzbach, ktere na trhu vetsinou chybi, jsou zde nove prilezitosti, naucit se neco noveho, byt u zrodu neceho velikeho a profesionalne rust.
Volnost a samostatnost
Dle meho vnimani působi firma dynamicky a prizpusobuje se podminkam na trhu. Je vhodne mit kreativni a proaktivni mysleni. Veskere pozitivni a konstruktivni napady jsou vitany a diskutovany v tymu. Diky empatickemu vedeni je mozne take potencialni talent zamestnancu velice hezky rozvijet. Zamestnanec ma tak moznost osobniho profesionalniho rustu, nebo najit vhodnou roli, ktera bude vyhovovat jeho potencialu a zaroven bude prinosem pro firmu.
Získané zkušenosti. Tehdejší tým lidí a atmosféra, která je již dávno tatam.
Totálně bipolární komunikace stran vedení – to co se reálně říká, je úplně odlišné od toho co se reálně dělá.
Většina úspěchů je relativizován „externími“ vlivy.
Podmínky, které jsou v jiných společnostech ze strany vedení dané smluvně a většinou dopředu, jsou zde tzv. nějak ve vzduchu ve snaze to nějak ex post psychologicky zahrát a zamluvit a nebo přenést odpovědnost.
Práci v týmu mladých lidí
Tým je opravdu relativně mladý – není to marketingové heslo.
Protože ještě nemáte platová očekávání spojené se seniorní pozicí v jiné firmě.
Pokud chcete tzv. nakouknout do světa obchodu a poznat řemeslo zvané obchod s rozhodně zábavnějšími produkty než mají jiné firmy – dobrá příprava.
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?