Diebold Nixdorf s.r.o.

Poradenství v oblasti počítačů

Teamleader absolutně super, lze se domluvit prakticky na čemkoli, možnost vybrat si dovolenou kdykoli, absolvovat nová školení, nápomocný v dalším směřování kariéry. Momentálně nejvíce oceňuji 80% homeoffice, ale dle domluvy je možný i 100%. (minimálně některé týdny) Stravenky, Flexipass, příspěvek na důchodové je asi klasika, ale příspěvek na práci z domova je prima. Velmi také oceňuji, že mi společnost umožnila a našla způsob, jak být na mateřské dovolené a zároveň pracovat na poloviční úvazek.
Procesy jsou občas málo flexibilní a agilní. Schválení/vyjádření k věci trvá a musí jít přes mnoho managerů. Management často na různých kontinentech, zodpovědnosti managerů občas nejsou dost jasné nebo se překrývají.

Pružnou pracovní dobu
Není problém si práci rozvrhnout do dne absolutně, dle svých potřeb.

Práci bez přesčasů
Záleží na týmu, ale po zkušenosti z 2 oddělení, přesčasy nejsou praxí. Samozřejmě jednou za čas je potřeba dodělat práci tentýž den a pak možná nějakou hodinu navíc uděláte, ale zase si ji brzy vyberete.
Napsáno:listopad 2021

U této firmy máme ještě 24 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Diebold Nixdorf s.r.o.?