Lidský přístup majitelů
Skvělý kolektiv profíků, kteří si rádi vzájemně pomáhají
Prostor pro vzdělávání - v Intecs jsem se víc naučil za měsíc, než jinde za rok
Firma roste a procesy tomu občas (ještě) nejsou přizpůsobené.
Cením si férového a upřímného přístupu od jednatelů i vedoucích ve firmě. Cítím, že fungujeme jako tým a mohu se na každého kolegu spolehnout či se poradit s jakýmkoliv problémem. Líbí se mi, že vedení naslouchá problémům a návrhům na zlepšení.
Pracuje se na více projektech a často i s jinými technologiemi. Dává to tak možnost nahlédnout do více odvětví a učit se nové technologie.
Neformální pracovní atmosféru
S kolegy a nadřízenými se často cítím spíše jako s přáteli, s kterými můžeme podnikat aktivity i mimo práci. Ve firmě se nedbá na přehnané zdvořilostní fráze, ale komunikujeme uvolněně a dle mě efektivně. Dress code je volný.
Nejvíce si vážím příjemného lidského přístupu nejen k zaměstnancům ale i našim zákazníkům (zisk není na prvním místě - jde nám především o spokojenost zákazníka, přínos, dopad na naše okolí apod.) Intecs je pro mě prostředí s přátelským zázemím, specialisty z oboru, od kterých se mám co učit, a spoustou zajímavých projektů/klientů - díky tomu vím, že budu do budoucna profesně i platově růst a dělat smysluplnou práci :) Zároveň mezi sebou nijak nesoutěžíme, ale právě naopak si navzájem pomáháme.
Zatím jsme nepracoval v lepší firmě :)
Otevřená komunikace, podpora vedení. Bez korporátní zkostnatělosti. Možnost pracovat remote temer bez omezerní.
Příležitost využít cizí jazyky
Společnost má mnoho klientů, se kterými spolupracuje v anglickém jazyce.
Volnost a samostatnost
Po dostatočném zaškolení je zodpovědnost přenášena na zaměstnance, nezáleží na tom, jestli budou celky doručeny počas "standarndní" pracovní doby. Není nutnost navštěvovat kancelář každý den.
Zaujala / nezaujala vás firma intecs data, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?