dobré mzdové ohodnocení, obnovené firemní benefity (flexipasy, penzijní připojištění, jazykové kurzy), odměny, celozávodní dovolená (jako ve všech výrobních firmách) prvních 14 dní v červenci a o Vánocích, zbytek si můžete vybrat dle svého, výborné obědy (pob. Mělník) - za 36 Kč – zaměstnavatel zbytek doplácí, dobrá péče o zaměstnance – není problém vyjít vstříc, stabilní zaměstnání, příjemné pracovní prostředí, kvalitní vybavení (stroje a přístroje), ve výrobě čistota a pořádek – dle zhodnocení lidí mimo firmu nadstandardní, firemní parkoviště přímo naproti firmě
některé procesy a metody by potřebovaly modernější pojetí, pružnost vedení v přijímání nových rozhodnutí
v případě absolvování odborné školy odpovídající dané profesi (např. Elektromechanik, Obraběč a další) je firma připravená a nakloněná přijímat absolventy bez zkušeností - firma se o nováčky postará, zapracuje je, všemu naučí
Děkujeme za pěkné hodnocení, z kterého je patrné, že jste u nás spokojený/á. Bereme v potaz i připomínku, ohledně pomalejších schvalovacích procesů v naší firmě. Momentálně probíhá testování a postupné zavádění aplikací, které pomohou jednotlivé procesy ve firmě zrychlit a zautomatizovat. Zaměstnanci se již postupně školí, aby zjistili, jak mohou jednotlivé aplikace využít při své práci a při komunikaci v týmu i mimo tým. Jsme rádi, že jste našim zaměstnancem a těšíme se na další spolupráci.
Přátelské prostředí
Flexibilní pracovní doba
Stabilní zaměstnavatel
Finanční jistota
Férové jednání
Některé firemní procesy by se mohly více zautomatizovat.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Momentálně u nás probíhá testování a postupné zavádění aplikací, které pomohou jednotlivé procesy ve firmě zrychlit a zautomatizovat.
Výborná zkušenost - samostatně uvažovat a sdělit svůj názor na věc
s řízením oddělení jako celku
Děkujeme za hodnocení a otevřenost. Snažíme se manažery pravidelně vzdělávat a předávat jim tak nové dovednosti, které následně promítnou do manažerské praxe a vedení lidí.
- výrobky firmy nemůžou obstát tam, kam směřuje automobilový průmysl = neperspektivní zaměstnání
- každodenní stres a napětí, přelévající se i do víkendů
- prakticky bez benefitů, když už, tak jsou závislé na smlouvě na dobu neurčitou, každý začíná s dobou určitou, takže můžete čekat 1x1 rok + 2x3 roky = 7 let, hmm
Ve firmě panuje značná nepodpora starších pracovníků (nad 35 let). Firma preferuje mladé absolventy, u kterých není tolik práce při jejich přetvarování k obrazu firmy a jejich následné bezmezné loajalitě. Postupem času, jak zaměstnanec stárne (nad 35 let) a začíná dostávat vlastní rozum, začne chápat, že firemní politika vůči zaměstnancům není zdaleka ideální. Firma si toho prostřednictvím svých loajálních informátorů všímá a dává jim patřičně najevo, že je čas.
Zaujala / nezaujala vás firma Erwin Junker Grinding Technology a.s.?