Prostředí i zamnestnaci jsou celkem privetive i kdyz zastaralé a pokud nastoupite pod agenturou pragma nemáte šanci si neco vydělat.
Peníze a agentura jako celek. Kmenovi zamneatnanci byli znacne z vyhodneni. A agentury byli jako pracka nakupila se práce a nabrali hodně lidi s prisliby dlouhého zamnestnani nasledne pred koncem zkusebky propouštějící.
Solidní počítačové vybavení,levné obědy,pružná pracovní doba,dostupnost z místa bydliště.
Intenzivnější přístup k zaměstnancům - při nástupu slibují mraky benefitů - telefony,penzijní připojištění,vitamínové doplňky,očkování proti chřipce atd.,ale zatím kromě obědů mi nebyl nabídnut ani jeden,personální oddělení s jednotlivými vedoucími by se mělo více o lidi zajímat a plnit sliby.Dále pak po zapracování jsem pořád na nástupním platu.