Sdílíme stejné hodnoty
Umíme se bavit při každodenní činnosti
V práci jako doma
V práci jako doma
Stabilita firmy+9

IKEA Česká republika, s.r.o.

Maloobchod s nábytkem

Hledáš práci, kde tě ocení za spolehlivost, respekt a týmového ducha? U nás najdeš férové podmínky, stabilitu, přátelskou atmosféru a podporu rozvoje. Kde můžeš pracovat? • Obchodní domy: Praha Zličín, Praha Černý Most, Brno, Ostrava • Plánovací studia: Hradec Králové, České Budějovice, Praha Chodov • Centrála (Servisní organizace) & kontaktní centrum: Praha – Zličín

Spolehlivost co se týče pravidelné mzdy,benefity,
Ikea není vhodná pro rodinu s malými dětmi, pracovní doba.
Napsáno:listopad 2018

IKEA mi nabízí možnost realizovat se a vzdělávat v oboru, který mě baví. Oceňuji benefit ve formě flexipasů, kantýnu v zaměstnání, 25 dní dovolené.
Myslím, že vše je o lidech a jsou věci, které změnit nelze a nic se s tím nedá dělat.

Spolupráce v týmu

Spolupráce v týmu

Každý může být sám sebou

Každý může být sám sebou

Uplatníte se v různých profesích

Uplatníte se v různých profesích

Vtip a humor jsou nám vlastní+9

Propojení pracovního a soukromého života Super šéfová
lepší propojení mezi "vacancy" a succesor plans - není potřeba vypisovat všechny volné pozice, když máme připraveného succesora
Napsáno:listopad 2018

Měli by se dávát častěji prémie za dobře odvedenou práci,co se týče bonusu za celý finanční rok nám přijde nefér když přes vánoce se nám dařilo i když byla špatná dostupnost zboží.Odměna by měla být čtvrletně podle prodejních výsledků.Přece jen se tady nevydělavají statisíce ale tržba přesahujes přes miliardu a co se týče celosvětového gigantu IKEA by měla dávat zaměstnancům větší a častější odměny
Napsáno:červenec 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti IKEA Česká republika, s.r.o.?
Chová se šetrně k životnímu prostředí. Oslovujeme se všichni křestním jménem. Mám pocit, že si mohu promluvit s každým kolegou bez rozdílu jakou pozici ve firmě zaujímá. Snaží se nám dopřávat různé benefity.
Zvýšení platů. Zveřejnění platů kolegů. Zajištění dostatečného počtu zaměstnanců. Širší nabídku školení a vzdělávání. Hlavně angličtinu! Větší zaměstnanecké slevy při nákupu v IKEA.

Silná "mezinárodní" firma. Plánuje budoucnost. Má morální hodnoty.

Možnost práce při studiu
Zaměstnanec může začít od nižšších pozic a je celkem běžné, že během několika (málo) let se vypracuje na manažera.
Napsáno:srpen 2018

Slušnost,ochota naučit novým věcem,korektnost,jednoduchost a spolupráce.
zaměřit se více na zaměstnance a hlavně nové ,ale podržet si i zkušené a zaučené zaměstnance.
Napsáno:červen 2018

Lepší přístup k zaměstanci v otázce respektování soukromí a volného času. Důkladnější kontrola vynášení osobních i pracovních informací u vedení společnosti = větší respekt u podřízených.
Napsáno:březen 2018

Skvělý pracovní kolektiv, rovné podmínky pro všechny, velké možnosti růstu
Celkové zvýšení platů
Napsáno:duben 2018

Na svém zaměstnavateli si cením zájem o zaměstnance. Myslím, že je spousta jiných, kde se toho ani v menším nedočkáte. Cítím se tu jako doma a jsem ráda, že jsem zde.
Napsáno:červen 2018

- neřeší tituly, ale schopnosti - snaží se vycházet vstříc při soukromých potřebách- flexibilní domluva při návštěvě lékaře, úřadu... - stabilita zaměstnání i příjmu. - balíček benefitů - firemní kultura
- přizpůsobovat a rozšiřovat benefity situaci na trhu a poptávce - zapojení řadových zaměstnanců do rozhodovacích fází - hledání a rozvíjení talentů- postavení na trhu není takové aby je firma mohla přetahovat, ale musí si je vychovat. často je velká nedůvěra a nedostatek prostoru pro nezkušené, i když se chtějí a mohou posunovat.
Napsáno:duben 2018
Zaujala / nezaujala vás firma IKEA Česká republika, s.r.o.?