ČD Cargo, a.s. image

ČD Cargo, a.s.

Železniční nákladní doprava

Nic. Benefity již téměř žádné nejsou.
Nejsem spokojený s hloupou prací řízenou od stolu kanceláře člověkem, který je dráhou dosud nepolíbený
Napsáno:červenec 2021

Stabilní příjem, výplata včas na účtě, velmi slušné příspěvky na životní i důchodové připojištění.
U kumulovaných funkcí několikakolejné vedení, úkoly tím pádem mnohdy chaotické a jdoucí proti sobě. Některé profese jsou přetěžované, jiné naopak chodí z práce odpočaté. Zbytečná byrokracie - zapisování každého úkonu, které by správně měl vyhodnocovat daný program. Technologie práce sepsaná alibisticky, kde se v případě sporu nemáte o co opřít.....
Napsáno:prosinec 2019

Výplata pravidelně na účtu.
Absolutně nebyl možný postup na lepší pozici,pokud nejste zařazeni v horním šuplíku.(slova vedoucí z komanda).Vedení posledních pár let nezajímá nic,kromě svého platu a toho,jak si udělat čárku za splněném úkoly,které udělá někdo jiný, a za obsazení směn.Nespravedlivě rozdělena práce mezi profese.Čím víc děláš,tím má někdo jiný lepší plat.Dost lidí má vedlejšák a do práce si jdou odpočinout.Veřejně se to ví a nic se s tím nedělá,protože on přijde někdo vystřídat a ten už to udělat musí.Zbytečné papírování,nesmyslná školení,kde se nic nedozvíš.Zbytečné změny v PC,aby měli co dělat IT pracovníci,kteří nerozumí změnám,které vymysleli.Příšerné nástupy na směny.Nikoho nezajímá,jak se tam kdo dostane.Benefity?Režijku si zaplatíš,multisport kartu nevyužiješ,protože nemáš čas,nebo jsi tak unavený,že se ti nikam nechce.Několik lidí už se složilo z přepracování.Ještě před pár lety jsem nevěřila,že bych někdy odešla.Teď se mi strašně ulevilo.Nejsem sama,říkají mi to lidé,kteří odešli,nebo museli.Lidé na vedoucích pozicích by měli změnit chování k lidem,které potřebují,protože oni mají tu zásluhu,že vedení má slušné platy a odměny.Dolů se odměny nedostanou.Měli by si vážit svých zaměstnanců,protože v provozu jsou nejmladší kolem padesáti let a noví se nesmí přijímat.Na lidi se nakládá až moc !!!!
Napsáno:říjen 2019

S kolektivem a mzdovým ohodnocením.
S šéfem/šéfovou.
Napsáno:leden 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti ČD Cargo, a.s.?
jistota zaměstnání
odměňování zaměstnanců
Napsáno:červen 2018

profesní vzdělávání
zvýšit mzdu zaměstnanců v provoze v dělnických profesích.Zavést jízdní výhody i pro nové zaměstnance
Napsáno:únor 2018

V dnešní složité době zde najdete slušně ohodnocené stabilní zaměstnání, pokud se sem po zdravotních testech dostanete a zapracujete se, taky vám v provozu nesmí vadit turnus.
Dosti rozvětvený úřednický aparát
Napsáno:březen 2018

Měla jsem jistou práci, jisté benefity a možná i dobrý kolektiv.
S přihlédnutím na praxi a dovednosti - kariérní růst a odměňování i za práci odvedenou nad rámec svých povinností.
Napsáno:únor 2018

záruka trvalého zaměstnání
zvýšit plat
Napsáno:září 2017

Pouze kolektiv
Jednání vedení, propouštění, žádná komunikace,
Napsáno:květen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma ČD Cargo, a.s.?