Stabilní příjem, výplata včas na účtě, velmi slušné příspěvky na životní i důchodové připojištění.
U kumulovaných funkcí několikakolejné vedení, úkoly tím pádem mnohdy
chaotické a jdoucí proti sobě. Některé profese jsou přetěžované, jiné
naopak chodí z práce odpočaté. Zbytečná byrokracie - zapisování každého
úkonu, které by správně měl vyhodnocovat daný program. Technologie práce
sepsaná alibisticky, kde se v případě sporu nemáte o co opřít.....
Absolutně nebyl možný postup na lepší pozici,pokud nejste zařazeni v horním šuplíku.(slova vedoucí z komanda).Vedení posledních pár let nezajímá nic,kromě svého platu a toho,jak si udělat čárku za splněném úkoly,které udělá někdo jiný, a za obsazení směn.Nespravedlivě rozdělena práce mezi profese.Čím víc děláš,tím má někdo jiný lepší plat.Dost lidí má vedlejšák a do práce si jdou odpočinout.Veřejně se to ví a nic se s tím nedělá,protože on přijde někdo vystřídat a ten už to udělat musí.Zbytečné papírování,nesmyslná školení,kde se nic nedozvíš.Zbytečné změny v PC,aby měli co dělat IT pracovníci,kteří nerozumí změnám,které vymysleli.Příšerné nástupy na směny.Nikoho nezajímá,jak se tam kdo dostane.Benefity?Režijku si zaplatíš,multisport kartu nevyužiješ,protože nemáš čas,nebo jsi tak unavený,že se ti nikam nechce.Několik lidí už se složilo z přepracování.Ještě před pár lety jsem nevěřila,že bych někdy odešla.Teď se mi strašně ulevilo.Nejsem sama,říkají mi to lidé,kteří odešli,nebo museli.Lidé na vedoucích pozicích by měli změnit chování k lidem,které potřebují,protože oni mají tu zásluhu,že vedení má slušné platy a odměny.Dolů se odměny nedostanou.Měli by si vážit svých zaměstnanců,protože v provozu jsou nejmladší kolem padesáti let a noví se nesmí přijímat.Na lidi se nakládá až moc !!!!
V dnešní složité době zde najdete slušně ohodnocené stabilní zaměstnání, pokud se sem po zdravotních testech dostanete a zapracujete se, taky vám v provozu nesmí vadit turnus.