Dobré benefity. Stabilita a určitá jistota. 25 dní dovolené. Zkrácená pracovní doba 7,5 hod.
Dlouhé schvalovací procesy. Složité prosadit změny.
Iveco ve Vysokém Mýtě je stabilní firma díky dlouholeté tradici výroby autobusů, silnému zázemí mezinárodní skupiny a stálé poptávce po dopravních prostředcích. Nabízí jistotu zaměstnání, moderní pracovní prostředí. Dále jsou vidět investice do inovací a vývoj, což zajišťuje dobrou perspektivu pro zaměstnance.
Práci bez přesčasů
Je jasně dané směnování od 6 do 14 hod a od 14 do 22 hod. Proto je práce vhodná pro lidi, kteří ocení práci bez přesčasů.
Oceňuji hlavně práci Odborů, které dokázali vyjednat různé benefity i přidání do výplaty.
Celkově z Firmy mám pocit, že jí pracovníci na nižších pozicích moc nezajímají. Pokud by to zákoník práce dovolil , tak by jsme tu trávili mnohem více času, ale to je v každé fabrice;-)
Velmi špatně funguje systém pro zadávání změn v dokumentaci , vedoucí pracovníci nemají moc velké možnosti jak vést lidi ( sankce vs odměny) . Velice špatně fungující nábor nových lidí .
Vzhledem k tomu, že zde končím tak nejspíš přátelský kolektiv
antipřístup ke všem problémům
nikdo nechce s ničím nic dělat
jezdí se v zajetých kolejích
čím víc toho umíte, tím víc s vámi zametají a tím míň peněz za svou práci dostanete
Zaujala / nezaujala vás firma Iveco Czech Republic, a. s.?