U nového nadřízeného jsem ocenila moderní přístup a to, že se nenechal vmanipulovat do unáhlených rozhodnutí. Nebál se mít vlastní názor a vsadit na svůj intuitivní pocit se všemi jeho důsledky. Společnost Sweco se neustále zlepšuje a vyvíjí a je nyní již otevřená novým moderním postupům a velice se jí daří být stále leadrem ve svém oboru.
Všude je co vylepšovat a některé procesy jsou na delší čas v jejich implementování.
Co se týká pracovních vztahů, tak se samozřejmě sledují a vyhodnocují, jsou nastaveny efektivní nástroje pro osobní komfort. Základ je prostě v komunikaci.
Libí se mi meziobecní a mezinárodní spolupráce. Kolektiva je přátelská. Poznal jsem spoustu nových zajímavých lidí. Ale bych chtěl mít víc mezinárodních projektů ve budoucnosti. Také se mi moc libí služebná cesta jako proces. Doufám že budu mít víc kvůli spolupráci a komunikaci. A vzal bych víc práci pokud by to mí dalo možnost udělat víc peněz. To bohužel není jako moje přáni, to je nutnost pro rodinu. Ale se všem já jsem moc spokojený.
Já bych vzal víc práci pokud by to znamenalo že můžu vydělat víc. To bohužel je nutnost pro život moje rodiny. A také bych rád studoval nějaké jazyky kromě angličtiny (mluvím volně), např. Němčina, nebo Švedština.