Mlékárna Kunín, s.r.o.

Zpracování mléka, výroba mléčných výrobků a sýrů

Plán směn, člověk je víc v práci než doma
Napsáno:červenec 2024

Kolektiv je super, vedeni nevi co dela bohuzel
Vedeni skladu
Napsáno:červenec 2021

Pořád v pohybu. Možnost koupit nekvalitní výrobky.
Expedice. 5 let. Pokud nastoupíte, doporučuji Vám být ostražití ohledně jedné nadřízené/nadřízeného. Na oko se tváří mile, ale realita je naprosto někde jinde. Někteří kolegové musí dřít a nikdo jim nepomůže na jejich pozicích.. Ovšem ti oblíbení mohou v poklidu pít kávu v kanceláři právě s tím nadřízeným/nadřízenou. Nedivím se ze je to směna která má nejméně lidí, směna na kterou nikdo nechce jít a když už někdo přijde, tak taky rychle odchází.. Za březen to byli hned 3 lidé..3 lidé ze směny kde je 10 lidí.. Ze 4 směn vozíčkářů. Nikdo neocení vaši práci, to že něco umíte a děláte. Když sem nastoupila, myslela sem ze čím více pozic budu umět, tím větší bude můj plat.. Pro příklad.. Budete zvládat 2 pozice, dostanete se na platovou úroveň lidi, kteří umí také 2 pozice.. 4 pozice = platová úroveň lidi kteří ovládají 4 pozice.. Bohužel takhle to tam nefunguje.. Můžete ovládat všechno.. Pickovani, mise na vzv, koridor, brigádníky, vydej, retrak a s tím i spojené nákladky cizin.. A ve finále přijde smutné zjištění, že někteří kteří tam jsou kratší dobu než vy, umí třeba jen jednu nb 2 pozice.. Tak berou větší plat než vy. Je to docela smutné a demotivujici.. když vidíte, že ty roky práce a vaše snaha jsou k ničemu.. že nemusíte umět, ale stačí dobře leštit kliky a lézt vedení do zadku. Nikde sem nezažila tak hrozný kolektiv lidí, kteří mají potřebu za dveřmi na vás kydat špínu, včetně nadřízené/nadřízeného. Lidi se neustále pomlouvají, dělají si naschvály.. Je to smutné a hrozné. Jakoby se tam sešli lidé, kteří mají tak nudné životy že musí neustále řešit životy druhých a hledat chyby tam kde nejsou, jen aby bylo o čem mluvit. Ale musím říct že za těch 5 let jsem tam našla i pár skvělých přátel a najdou se tam lidé, kteří mi budou opravdu scházet. Ovšem rozhodující proč dát po 5ti letech výpověď pro mě bylo to, jak se tato firma vede a kdo ji vede.. zejména ti co sedí v kancelářích.. Ti kteří vám říkají co a jak máte dělat a přitom vůbec netuší jak to na tom skladě funguje.. Protože znají jen teorii ale ne praxi. Ti kteří nedokáži patřičně ohodnotit vaše úsilí, práci ani vaše schopnosti.. Oni jsou důvod proč už tolik skvělých a schopných lidi odešlo a stále odchází.. Důvod proč mají problém sehnat lidi.. Schopné lidi.. Každý rozumný člověk který přijde zase rychle odchází. A to, jak se k vám firma zachová po tolika letech.. Je něco neskutečného..
Napsáno:duben 2021

Benefit: možnost koupit mléčné výrobky za výrobní cenu. Naučil sem se nevěřit kolegům ani nadřízeným.
Lhaní a to i nadřízených i vedení např. O platu. Pomluvy. Velmi špatný kolektiv a ještě horší vedení plné senilních lidí, kteří tam nemají co dělat.
Napsáno:prosinec 2020

Měl jsem štěstí na dobrou partu jidí ve které jsem mohl pracovat. Nadřízená byla taky férová i když se mi zdálá misty trochu neprůbojná ale dalo se sní řešit vše potřebné a taky vše o co jsste jí požádali vyřešila. Ale člověk co byl nad ní to už byl případ sám pro sebe. :-)
Opět lidi nekonkrétnost jednání, rěknou něco, pak to zopakují, ale ve výslednku se dozvíte, že chtějí o min. 25% více což bych jeden z důvodu proč jsem skončil. Taky zastaralé vybavení haly a kolikrát nefér pracovní podmínky co se zdraví týka.
Napsáno:červen 2019

Potkal jsem skvěle lidi.. Nicméně práce není ohodnocena tak jako by měla být.
V létě pracovat ve 45 stupních bylo velice nepříjemné.
Napsáno:prosinec 2018

Je malo veci se kterými jsem byla spokojená, ale jedna věc urcite při zdravotním problemu me pustili domů i když meli velke výhrady k tomu.
Napsáno:listopad 2018

Týmová spolupráce, výroba kvalitních výrobků.
Více benefitů
Napsáno:listopad 2025

škola života co už nechceš podruhé zažít , pátky svatky v práci , dvanactky víkendy za mzdu která je k smichu ,vedoucí kteří neporadí , vedení které si hraje s osudy lidí
spokojenost na bodu mrazu

Protože si nechají více líbit ,chvilku jim potrvá než prokouknou praktiky aktuálního vedení tohoto korporátu
Napsáno:srpen 2025

Výplata včas na účtu. Možnost zakoupit levněji výrobky.
Pokud se nepřetvařujete, dlouho tam nevydržíte. Jen opravdu málo lidem můžete věřit, že vás nepotopí. Nadřízený/á jenom papouškuje naučené fráze, ale ve skutečnosti je neumí použít prakticky. Při větším problému se psychicky hroutí a není schopnen/ná komunikace. Při nepochopení nového nařízení není schopen/ná komunikace a podřízené uráží. Slibuje pomoc, ale ve skutečnosti si každý musí pomoct sám. Jediné co ho/jí zajímá je to, jak všechno bude vypadat na centrále. Doporučuji firmě, aby se zamyslela nad tím, koho staví do vedoucích pozic, jelikož o takové lidi se nejde opřít, nelze jim věřit - měl by to být někdo empatický, kdo ví, co má dělat, byl si jistý tím co dělá.
Napsáno:říjen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Mlékárna Kunín, s.r.o.?