RegioJet holding a.s.

- flexibilní pracovní doba - skvělý kolektiv na oddělení, kde pracuji
- mzda - přístup vedení firmy v prosazování nových procesů
Napsáno:listopad 2019

Skveli jsou lide se kterymi jsem pracoval. Zamestnanci jsou proste skveli kolegove, pac nesnasi vedeni uplne stejne jako vy. Spoustu se toho clovek nauci a ochmata i z jinych oddeleni, pokud bude chtit. Ve firme se da nacerpat zpousta zkusenosti a potkat spousta zajimavych lidi. Pokud mate ostre lokty a nic poradne neumite, mate sanci se dostat i na lepe placenou pozici, nez v jinych firmach.
Prazska oddeleni jsou na tom vyrazne hur nez Brno. Platy jsou mizerne, dobry na zacatek, pokud nemate zkusenosti. Pristup firmy k lidem je hrozny, zamestnanci jsou tu semleti behem pul roku a jsou pouze obezivo. Vetsina zamestnancu dela jen to, aby nebyl nejaky problem, takze prinos k vylepseni produktu spolecnosti je minimalni. Prostory pro zamestnance jsou znicene a znecistene. Hlavne aby bylo pozlatko pro klienty. Vse je vetsinou za minimalni naklady a nikdo nekouka do budoucna, o to vice se utrati za opravy/upravy veci - tim myslim dily jak busu tak vlaku, hardware, software, obleceni pro personal, veskere sluzby. Ve firme se obecne hodne krade.
Napsáno:březen 2017

Pro absolventa školy je to dobrá zkušenost do budoucna. Naučí se novým věcem
jednání k zaměstnancům, více si jich vážit, za to, co pro firmu dělají. Firma je známá proklientským přístupem, ale přístup k zaměstnancům chybí, což je velká chyba a škoda. Díky tomu jim odchází spousta velmi dobrých zaměstnanců, za které těžko hledají někoho nového, kdo by zvládl se naučit alespoň čtvrtinu toho, co uměl předchozí zaměstnanec.
Napsáno:březen 2017

Přátelský kolektiv, zodpovědná práce, zkušenosti z CK
Přístup k zaměstnancům takový, jako je vhodný ve 21. stol, tedy určité benefity, možnosti vzdělávání, alespoň pocit možnosti kariérního postupu, finanční ohodnocení adekvátní náročnosti práce.
Napsáno:únor 2017

kontakt s lidmi, poznávání nových míst
Nevím o ničem, Student Agency doporučuji jako zaměstnavatele i mezi dalšími. Já jen měla smůlu na přímého nadřízeného, který nedokázal ocenit dobrou práci. Ale to je chyba člověka, ne společnosti. Práce byla skvělá, opravdu mě bavila a každý den v práci jsem si užila.
Napsáno:březen 2017

Každý den v práci byl jiný, díky jiným cestujícím. Když jsem dělala práci řádně a s radostí, zaměstnavatel to dokázal ocenit a dík tomu jsem práci dělala s potěšením.
Na nic konkrétního si nepamatuji.
Napsáno:březen 2017

Zaujala / nezaujala vás firma RegioJet holding a.s.?