Skveli jsou lide se kterymi jsem pracoval. Zamestnanci jsou proste skveli kolegove, pac nesnasi vedeni uplne stejne jako vy. Spoustu se toho clovek nauci a ochmata i z jinych oddeleni, pokud bude chtit. Ve firme se da nacerpat zpousta zkusenosti a potkat spousta zajimavych lidi. Pokud mate ostre lokty a nic poradne neumite, mate sanci se dostat i na lepe placenou pozici, nez v jinych firmach.
Prazska oddeleni jsou na tom vyrazne hur nez Brno. Platy jsou mizerne, dobry na zacatek, pokud nemate zkusenosti. Pristup firmy k lidem je hrozny, zamestnanci jsou tu semleti behem pul roku a jsou pouze obezivo. Vetsina zamestnancu dela jen to, aby nebyl nejaky problem, takze prinos k vylepseni produktu spolecnosti je minimalni. Prostory pro zamestnance jsou znicene a znecistene. Hlavne aby bylo pozlatko pro klienty. Vse je vetsinou za minimalni naklady a nikdo nekouka do budoucna, o to vice se utrati za opravy/upravy veci - tim myslim dily jak busu tak vlaku, hardware, software, obleceni pro personal, veskere sluzby. Ve firme se obecne hodne krade.
Pro absolventa školy je to dobrá zkušenost do budoucna. Naučí se novým věcem
jednání k zaměstnancům, více si jich vážit, za to, co pro firmu dělají.
Firma je známá proklientským přístupem, ale přístup k zaměstnancům chybí, což je velká chyba a škoda. Díky tomu jim odchází spousta velmi dobrých zaměstnanců, za které těžko hledají někoho nového, kdo by zvládl se naučit alespoň čtvrtinu toho, co uměl předchozí zaměstnanec.
Přátelský kolektiv, zodpovědná práce, zkušenosti z CK
Přístup k zaměstnancům takový, jako je vhodný ve 21. stol, tedy určité benefity, možnosti vzdělávání, alespoň pocit možnosti kariérního postupu, finanční ohodnocení adekvátní náročnosti práce.
Nevím o ničem, Student Agency doporučuji jako zaměstnavatele i mezi dalšími. Já jen měla smůlu na přímého nadřízeného, který nedokázal ocenit dobrou práci. Ale to je chyba člověka, ne společnosti.
Práce byla skvělá, opravdu mě bavila a každý den v práci jsem si užila.
Každý den v práci byl jiný, díky jiným cestujícím. Když jsem dělala práci řádně a s radostí, zaměstnavatel to dokázal ocenit a dík tomu jsem práci dělala s potěšením.