Naprosto nemožné skloubení pracovního a osobního života. Žádné férové jednání. Nesmyslné tresty pokud nepracujete přesčas, který se neproplácí. Bezvýznamné benefity (místo např. stravenek, dostanete jednou týdně sladkost). Nedůvěřivá atmosféra ve firmě. Žádna motivace k cíli daného projektu. Žádná možnost firemního růstu. Získaná praxe k ničemu. Pracovní vybavení a zázemí firmy. Arogance a velké ega. Lidem, kteří přemýšlejí o této firmě chci doporučit jednu věc: Neudělejte stejnou chybu jako já a nelezte do této firmy, pod závojem nepravd vám slíbí hory doly, ale na konci budete mít jen oči pro pláč.
Tahle společnost z vás vysaje veškerou energii a radost. Plat je tak směšný, že se modlíte aby jste přežil do další výplaty... Všichni zaměstnanci tu berou stejně ať jste obchodník, IT- tester, recepční , programátor aj. Jen vedení si hrabe do svojí kapsy.Platy se zvyšujou těm zaměstnancům který líbají nohy a jíné části těla. Na e-maily o zvýšení platů, zaměstnavatel nechce odpovídat a když už odpoví tak to protahuje, co nejdéle to jde, abyste ho přestal obtěžovat a nejlépe zapoměl, že vůbec chcete přidat. Jakákoliv snaha se angažovat aby firma lépe prosperovala (vymýšlet různé projekty apd.) zaměstnavatel záměrně ignoruje a ještě vás poniží!.
Lidi se tu střídají na různých pozicích jak běžícím pásu.- To už taky o něčem vypovídá. Větsinou tu nezůstanou ani ve 3 měsíční zkušební lhůtě.
Rozhodně nedoporučuji do této firmy nastoupit to raději jít do Lídlu jako skladník nebo kopat s "úkáčkama" kanalizaci.
Ani při nejvyšším úsilí o korektnost jsem neshledal nic, co bych mohl ocenit.
Managerské pozice na různých úrovních řízení jsou obsazeny “ne-managery”, tj. lidmi, kteří neumí komunikovat se svým týmem, neumí přijímat adekvátní rozhodnutí, nejsou pro ostatní ani mentorem, ani vzorem. Dosažení stanoveného cíle je řešeno hrubou silou (až na úroveň psychického nátlaku, nucenými přesčasy apod.), namísto motivace jedince, nebo týmu. Při pochybení je hledán konkrétní viník za účelem potrestání, tj. nehledají se nápravná opatření a není zde snaha o jakékoliv pochopení, nebo ukázání správného směru. Stejná pochybení se různým lidem měří různě. Možnosti jakéhokoliv postupu jsou prakticky nulové. Potenciálním uchazečům nedoporučuji.
Mála firma, kde vládne uzavřená skupina lidí z vedení, ostatní jsou finančně vykořisťováni a např. psychicky nuceni do přesčasů. Vedení neumí vést a motivovat své lidi k lepším výsledkům zaměstnance či celého týmu. Rozhodně nejde skloubit pracovní a osobní život. Plat je na pozici IT velmi malý, až směšný ve smyslu, že jinde rozhodně dostanete více. V IT budete dělat se starými technologiemi a SW platformou, se kterou se nejde uživit na českém trhu práce.
Benefity jsou bezvýznamné.
Ve výsledku bych rozhodně nedoporučoval nikomu tuto firmu.
Pracuje se se softwarem FileMaker, který je hodně rozšířený třeba v Americe nebo i hodně jinde v Evropě. Dále ne každý je asi zvyklý pracovat s Apple technologiemi běžně nebo integrovat software s hardwarem. Proto si myslím, že je v této firmě dobrá možnost se naučit hodně věcem.
Práci v mezinárodním prostředí
Zákazníci jsou z různých zemí světa a proto je práce často na mezinárodní bázi.
Autonomie, vysli vstric kdyz jsem neco potreboval. Firemni akce a benefity
Rutina. Zlepsil bych komunikaci ve firme existuje zde dle meho zbytecna propast mezi vedenim a zamestnanci. Dle meho by bylo zapotrebi nekoho zvenci kdo by situaci pozoroval a navrhl oběma stranam navrhy na to jak situaci resit
možnost učit se nové věcí
práce na zajímavých projektech + práce pro zajímavé klienty
zajímavé finanční ohodnocení
velkorysé benefity