24U s.r.o.

Programování

Vynikající skloubení pracovního a osobního života Možnost na sobě pracovat a získané dovednosti ověřit v praxi
Složité parkování v místě firmy
Napsáno:březen 2019

Možnost skloubení pracovního a soukromého života, naslouchání konkrétním problémům jednotlivce i týmu. Ocenění dobře odvedené práce.
Nic mě nenapadá..S čímčlověk není spokojený, může říct a vyřešit.

Práci v týmu mladých lidí
Dveře jsou otevřené i pro mladší, třeba i absolventy škol, kolektiv se skládá z mladších lidí, ale na věku přímo nezáleží. Jde o chuť pracovat a snahu se něco naučit i dál. Funguje tu tykání, uvolněná atmosféra, proto je práce ideální pro ty, kteří hledají mladší kolektiv kolegů.
Napsáno:leden 2020

Kolega to už koukám napsal taky tak, tak se přidám. Jsou tu fajn kluci a cítím se mezi nimi dobře. Práce mě baví. Pomáháme totiž lidem tak, aby často oni byli v práci spokojenější, takže to tak nějak člověka povzbuzuje a je to příjemné, když zákazník pochválí. Navíc jsou tu pompézní odměny, tak to taky potěší.
Spokojený nejsem akorát, když se mi něco nepovede, co jsem mohl udělat líp sám. Ve firmě už pár let pracuji a že bych tu měl něco vypsat, co se mi nelíbí, to bych musel opravdu hoodně přemýšlet. Naopak cítím, že firma chce, aby byl spokojený i zákazník i zaměstnanec. Jak je tu uvolněná atmosféra a menší kolektiv, tak mi to vyhovuje víc, než práce někde v obří hale, kde si vás pomalu nikdo nevšimne.

Neformální pracovní atmosféru
Atmosféra je tu v práci uvolněná. Je znát, kdo je vedoucí, kdo ne, tak to má být. Ale není to rozhodně dáváno extra najevo, tykáme si a jsme tu dobrý kolektiv.

Rozmanitou práci
Každý projekt je jedinečný podle odvětví každého zákazníka a podle technologií, se kterými zrovna na daném projektu pracujeme my ve vývoji.
Napsáno:září 2022

Nejvíc spokojený jsem asi s kolektivem a s rozmanitostí projektů. Kolegové jsou supr kluci a jsme tu fajn parta. Občas se něco v práci nepovede, tak holt si to musíme vyřešit, ale jinak jsem ve firmě spokojený a moc nerozumím, co tu kdo měl dřív za problémy teda :-) Makat se musí no, ale vedoucí máme spravedlivé a domluva je v pohodě možná, takže za mě palec nahoru:-) Díky za přístup a za supr večeře.
Mě tady asi nic nechybí:-) uvidím pozdějc,, ale teď vážně nemám, co bych vytknul. A nějaký pátek tu už jsem ;-)

Proč si myslím, že je 24U vhodná kvůli jistotě a stabilitě? No, beru to tak, že na trhu už je od roku 2000, což je přes dvacet let a je to znát. Člověk to prostě pozná, že se tu cítí, že o práci nepřijde. Že je dost českých i zahraničních zákazníků. Firma pracuje na projektech pro zákazníky české, i třeba z Ameriky, po Evropě a tak ta stabilita je znát. A hlavně že zákazníci jsou spokojení a chválí si firmu. Je to můj názor :-)

Rozmanitou práci
Rozmanitá práce je to především díky různým zákazníkům v různých odvětvích a částech světa. Propojujeme hardware se softwarem a někdy se až sám divím, co všechno je už možné vymyslet, zrychlit, optimalizovat apod.
Napsáno:září 2022

Výborný kolektiv a vedení.

Požadavky zákazníků jsou velmi zajímavé a různé. Zakázky chodí odevšad ze světa a tak je stále v téhle firmě co vymýšlet a optimalizovat pro zákazníky a možnost učit se.
Napsáno:listopad 2022

U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma 24U s.r.o.?